23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 5/12/2009                 Tema: Millorant Mollet
ACONSEGUIT !
IxM aconsegueix la senyalització
dels accessos de l'Escola de Policia de Catalunya

Independents per Mollet (IxM) ha donat per finalitzada la campanya que ha vingut desplegant durant els darrers tres anys, després que la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques del Govern de la Generalitat de Catalunya hagi fet finalment efectiva la instal·lació de rètols senyalitzadors dels accessos de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, al centre des de la carretera C-17.

Els independents molletans, venien denunciant reiteradament als darrers anys, “els problemes que comportava a moltes persones que intentaven arribar a les instal·lacions de l’ISPC, ubicades al nostre municipi de Mollet del Vallès, la inexistència de cap mena de senyalització dels seus accessos, bé des del nucli urbà de Mollet, o bé des de la mateixa carretera nacional C-17, en ambdós sentits”.

Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM) ha valorat la instal.lació de la nova senyalització, que ja és visible tant a les sortides del nostre municipi, com als acessos a l’ISPC des de la C-17, com “un nou éxit del treball decidit i constant d’IxM, per millorar Mollet”, i ha explicat que en les diferents reclamacions que IxM ha adreçat en aquest sentit a la Direcció General de Carreteres durant aquests tres anys, es recordava sempre que era “injustificable” que un centre que acull més de 16.000 alumnes , entre la formació bàsica de mossos d’esquadra, policia local, bombers i tècnics penitenciaris, les especialitzacions i els cursos de promoció, “fos l’únic d’aquesta magnitud a tot Catalunya mancat de cap tipus de senyalització dels seus accessos” .

El president dels independents molletans, ha assenyalat que  la senyalització dels accessos de l’antiga Escola de Polícia de Catalunya,aconseguirà per fi que una de de les preguntes més freqüents a Mollet, deixi de ser : “ Perdoni, sap com s’arriba a l’Escola de Policia ?”.

Independents per Mollet (IxM), d’igual manera com ha mantingut una actitud crítica durant tot el procés d’aquesta reclamació, vol agrair ara “la receptivitat que la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques del Govern de la Generalitat de Catalunya ha tingut finalment, amb la resolució d’aquesta qüestió,” que suposarà un indubtable millora per a totes les persones que hagin d’accedir a les instal.lacions de la institució formativa més important ubicada al nostre municipi.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 30

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics