23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia11/11/2009                 Tema: Opinió
"Mollet de Gramenet ? "

A Mollet, tal i com s’estan posant les coses, només li queda una alternativa per fer neteja i es diu Independents per Mollet (IxM). Modèstia a part, només una formació lliure, combativa i d’esquerres, sense cap dependència externa i compromesa únicament amb la ciutat, pot posar una mica d’ordre en aquest desori.

Mollet és la setena ciutat amb més deute de Catalunya, amb més de 31 milions d’euros de deute reconegut per l’Ajuntament, i una taxa d’un 18% d’atur, la més alta de la comarca. Davant la crisi, l’única resposta del nostre Ajuntament és una nova apujada d’impostos. Impostos i taxes, com la grua, han pujat un 20,16% en dos anys, la contribució urbana, ara IBI, un 7,5% i l’aigua i la zona blava, un 29,70% i un 22,47%, en els darrers tres anys.

Amb l’excepció d’IxM, Mollet s’ha quedat sense oposició. Al darrer ple, ERC que ja va donar suport als que manen, als pressupostos del 2009, no es va oposar a l’apujada d’impostos, com tampoc ho va fer ICV-EUiA. Ambdues forces semblen en una absurda cursa per guanyar-se els favors dels socialistes, en lloc de treballar per a construir una alternativa d’esquerres.

L’allau d’escàndols de corrupció en l’esfera pública fa evident que cal fer dissabte. Que l’Ajuntament de Mollet adjudiqui uns terrenys de la Vinyota, deixant de guanyar 2,3 milions d’euros, i ampliï després els metres quadrats de la botiga, no és gens tranquil•litzador. Que com a mínim una de les empreses implicades al darrer escàndol, hagi estat adjudicatària de promocions d’habitatges a la nostra ciutat, ho és menys encara.

Si no volem convertir-nos en “Mollet de Gramenet” cal fer dissabte. Però no ho farem quedant-nos a casa, ni passant-nos al vot en blanc. Ho farem obrint els ulls i observant qui s’arrisca i treballa amb honestedat i sense prebendes. Preguntant-nos perquè l’única força que ha fet públiques les seves despeses electorals des de la seva creació, ha estat IxM. Preguntant-nos perquè som els únics que hem denunciat els sous milionaris que cobren els partits i els polítics del nostre Ajuntament, mentre la resta callen i cobren… Preguntant-nos perquè IxM és l’única força que té prohibit sortir a la televisió de Mollet que paguem tots. Plantant-los cara i esdevenint “Lliures i rebels” per millorar Mollet. 

Jesús M. Carrasco 
President d'Independents per Mollet (IxM)
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 30

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics