23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 02/01/2007           Tema: Campanya Gossera 
Pilats i la gossera comarcal


Ara que es compleixen sis mesos, des que el Consell Comarcal del Vallès Oriental, va fer tancar el Centre d'Acollida d'Animals Domèstics (CAAC) de la comarca, amb l'excusa de realitzar unes presumptes obres urgents de reforma de les instal·lacions, és un bon moment per fer balanç.
Quan el passat mes de juny, Independents per Mollet (IxM) denunciàvem que en aquesta decisió hi havia alguna cosa que feia pudor a socarrimat, alguns, vull dir alguns polítics amb càrrec i sou, van voler acusar-nos d’alarmistes, sense aportar proves contra la nostra denúncia. També va haver-hi alguns altres, vull dir alguns mitjans informatius, que van preferir seguir la versió oficialista, dictada des del Consell Comarcal, o des de la seu d’algun dels partits que allà ens hi malgovernen, o simplement ignorar-ho.

Els fets són tossut, i la veritat és que cinc mesos després, de les obres que deien que eren tan urgents, com per clausurar el centre, no hi ha ni rastre i el CAAC continua tancat. Fa uns dies Independents per Mollet (IxM) portàvem a terme una nova acció de protesta per a reclamar l'obertura d’aquest centre, lliurant de manera simbòlica a la seu del Consell, un sac de pinso, acompanyat d’un escrit, per  denunciar la seva mala gestió d'aquest tema i recordar-los que mentre el centre continuï tancat, continuaran els sacrificis d'animals.

Amb el silenci i la complicitat dels partits institucionals de la comarca, els responsables del Consell Comarcal, han estat enganyant els ciutadans durant tot aquests temps i continuen fent-ho ara. Els fets demostren que les nostres denúncies, eren del tot justificades i que la clausura per obres urgents, només era una cortina de fum per amagar les veritables raons del tancament. Perquè el tancament té més a veure amb motius econòmics i de mala planificació, que amb les millores a fer a unes clavegueres i una depuradora que, no ha funcionat mai, ni tan sols el primer dia.  I perquè la depuradora, de la qual no sortirien coses pitjors que les que surten dels nostres lavabos diàriament, està fora de les instal·lacions i per tant, era factible reparar-la mantenint el centre obert, com han fet  d’altres.

La realitat és que el Consell Comarcal, amb l’assentiment dels alcaldes de la comarca, va fer tancar el centre perquè no volia assumir l’actualització anuals dels costos de manteniment d’aquest servei i sobretot perquè van pensar que amb l’entrada en vigor de les modificacions de la de Llei de Protecció dels Animals, que recollien la prohibició de sacrificar-los, el problema implicaria a més agents i les solucions caurien del cel, sense haver de gratar-se la butxaca. Però vés per on, el Govern va aprovar poc després, una moratòria d’aquesta llei, que estenia un any més, fins el 2008, la permissibilitat d’aquests sacrificis, i convertia en inútil l’operació d’imatge dels nostres polítics comarcals i d’algun local.

Segurament la solució de futur d’aquest tema, necessitarà la implicació global de totes les administracions catalanes, però mentre això hi arriba, els polítics responsables no poden fer com Pilats, rentar-se les mans i mirar cap a una altra banda. No em val que diguin, que abans de fer aquest centre, ja estàvem així, perquè a Mollet, en teníem un que gestionaven els voluntaris de Vallès Natura, que va ser tancat enlloc d’introduir-hi millores o buscar-li una ubicació millor, amb motiu de l’obertura del centre comarcal.

La irresponsabilitat d'alguns, ha costat ja la vida de centenars d'animals, perquè sense un centre públic de referència a la comarca, els ajuntaments estan enviant els animals a gosseres privades, on són sacrificats indiscriminadament, al cap de quinze o vint dies si no són reclamats pels seus propietaris. Els sacrificis d'animals s'han d'acabar al Vallès Oriental. Volem un centre públic, que pugui acollir durant el temps necessari, sense aplicar eutanàsies, els animals de companyia abandonats. No cal inventar res. Ja en tenim un i el volem obert i funcionant . Cap animal més, no mereix morir per la incompetència d’alguns humans.
 
Jesús M. Carrasco
President d’Independents per Mollet ( IxM)
 
  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 23

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics