23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia 04/11/2008       Tema: Millorant  Mollet
IxM denuncia les males arts de l'Equip de Govern
per  intentar aturar la campanya de les Pruneres

Independents per Mollet (IxM) ha informat que la campanya “Salvem el Pla de les Pruneres com aparcament gratuït”, impulsada conjuntament amb Esquerra Unida i Alternativa  (EUiA) de Mollet, segueix amb bon ritme la recollida de signatures, sent ja prop de 8000 persones les que han expressat el seu suporta al manteniment de l’aparcament gratuït del Pla de les Pruneres.

Mercè Solé, membre de la direcció d’Independents per Mollet (IxM) ha qualificat de “llastimós” que l’única resposta que s’hagi rebut per part de l’Equip de Govern sobre les prop de 7000 signatures lliurades a la primera entrega, “hagi estat a través de la premsa i amb un clar amb afany desqualificatori”.

Solé, ha explicat que IxM discrepa totalment de les dades que ha donat l’Ajuntament sobre les primeres signatures entregades, “perquè no s’ajusten a la realitat de les còpies que tenim al nostre poder, que demostren que només un 3% es poden considerar incomplertes, per manca d’alguna dada, (segon cognom o DNI), i que les signatures de persones usuàries de l’espai de les Pruneres residents a fora del municipi, no superen el 30%, segons manifestacions dels propis signants”. Solé, de tota manera, ha considerat aquest fet “totalment irrellevant”, perquè la “campanya sempre s’ha adreçat a persones usuàries i no només a residents” i perquè  si s’accepta la tan proclamada capitalitat de Mollet sobre l’àrea del Baix Vallès, tan difosa per l’Equip de Govern a Fira Mollet, “les persones que treballen, paguen i utilitzen els serveis de la ciutat, o realitzen quotidianament les seves compres a Mollet, són també persones afectades i tenen tot el dret a opinar”.

La membre de la direcció d’IxM, ha denunciat també les “males arts” emprades per l’Equip de Govern, per intentar aturar la protesta ciutadana, i ha esmentat, la “pressió policial, les trucades als llocs de treball de membres d’IxM que participen en la recollida de signatures, la difusió de missatges difamatoris de membres d’IxM, entre els comerciants i tot un seguit de males pràctiques que no són dignes d’una concepció democràtica de l’expressió de la discrepància política i que lluny d’aconseguir aturar la campanya, no han fet més que esperonar-la”.

Per la seva banda, Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM), s’ha referit al fet que el Pla de les Pruneres s’hagi mantingut tancat des de fa prop d’un mes des de l’acabament de Fira Mollet, sense cap motiu objectiu, i ho ha qualificat “d’autèntic atemptat als drets dels ciutadans i usuaris d’aquest espai”, als quals “se’ls ha privat de nou, injustificadament, de poder fer-ne ús, condemnant-los a patir diàriament a la recerca d’una plaça d’aparcament”.

Carrasco, ha informat també de la convocatòria, per part d’IxM, EUiA i les 7000 persones signants, d’una CASSOLADA de protesta pel proper divendres dia 7 de novembre, a la qual ha convocat a “totes les persones afectades pel tancament d’aquest espai”, així com al sector del comerç i serveis, “que estan patint de manera crítica aquesta problemàtica”, i als quals ha convidat a “baixar persianes una mica abans, per a sumar-se a la convocatòria”.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics