23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 8/05/2007         Tema: Eleccions Municipals
Manifest d'Independents per Mollet ( IxM) 


Ara fa quatre anys que un conjunt de ciutadans i ciutadanes,ens uníem per formar Independents per Mollet (IxM).Naixia de la il·lusió i l’experiència de ciutadans com tu, farts de veure com molts dels polítics als que sempre hem votat, es preocupen més de col·locar-se i mantenir-se al càrrec que de solucionar els problemes que tenim els molletans
.

En aquest viatge, hem anat sumant moltes energies. Molts companys i companyes nous s’han sumat amb il·lusió a aquest nou projecte que representa Independents per Mollet (IxM). No som l’élite,
ni la intel·lectualitat de la ciutat, ni ho volem ser de cap manera. Som gent normal, ciutadans de peu,  Gent x Mollet, que ha trobat en aquesta agrupació atípica una forma lliure i diferent de participar a la vida de la ciutat.

La gent d’Independents per Mollet (IxM) sabem que no vivim en una ciutat perfecta. No tenim cap vareta màgica, ni prometem coses que no podem complir. Sabem que no podem canviar la ciutat que tenim d’un dia per l’altre, i qui et digui el contrari t’enganya, però ens estimem Mollet i estem segurs que amb treballi amb el teu suport, podem millorar-lo.

En aquests quatre anys, mentre d’altres dormien a la palla, hem aconseguit moltes coses. Ens avalen més de tres-centes propostes, denúncies, accions, mocions municipals, i proposicions de llei presentades, sobre els temes més diversos, amb especial atenció als problemes més quotidians: sanitat, urbanisme, mobilitat, educació, medi ambient, cultura, identitat, joventut, drets personals, etc, que ens afecten a totes i a tots.

Independents per Mollet (IxM) és un projecte de futur, però és sobretot, un present que avança sense presses. Som Gent x Mollet, amb un projecte nou i il·lusionant de  millora per a la nostra ciutat. No anem contra ningú, sinó a favor de Mollet. Som gent independent, mai indiferent, que decidim sense els condicionants dels partits clàssics, que depenen de les seves cúpules de Barcelona. Som la llavor del canvi que Mollet necessita.

Perquè: 

  • Som lliures.
  • No ens mana ningú i no depenem de ningú.
  • Ens estimem Mollet i lluitem per millorar-lo.
  • Volem un Mollet que funcioni, des del dia a dia, més net, més eficient, més amable.
  • Treballem per un Mollet de les persones, amb els seus  drets i deures personals, divers.
  • Lluitem contra l’especulació, per la preservació del nostre patrimoni cultural i natural.
  • Treballem per una ciutat acollidora, que mantingui la nostra identitat.
  • Volem un Ajuntament amb altres prioritats, més polítiques socials, que escolti més, informi millor  i que respongui.

Independents per Mollet (IxM) aportarem a les properes eleccions municipals del mes de maig, la novetat d’un espai de futur, pensant només en Mollet. Ja n’estem farts dels que no peguen un pal a l’aigua durant quatre anys i es presenten abans de les eleccions com els salvadors de la ciutat. Dels que fan de la política una còmoda col·locació i no pensen tornar a la seva feina. Dels que busquen  una poltrona més que treballar pels solucionar els problemes que tenim els molletans.

A Mollet ens cal un espai lliure i independent que no mantingui vividors ni depengui d’interessos de fora. Que planti cara quan calgui, mani qui mani aquí o a Barcelona. Ja s’ha vist que votant als de sempre continuem tenint els mateixos problemes de sempre.

Independents per Mollet (IxM) no us prometem res, només treball. Tenim experiència i la capacitat de decidir pensant només en Mollet, en tots els que hi vivim, estimem i formem la nostra ciutat. Així som, els de l’estrella, lliures i rebels. No hem deixat ni un dia de treballar per Mollet, i com ja hem demostrat, podeu estar ben segurs que no ho deixarem de fer.

Imagina't les coses 

que podem  aconseguir 

amb tu !  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 26

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics