23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 12/05/2007         Tema: Eleccions Municipals
El primer cartell de la campanya


Amb la col·locació del nostre primer cartell a la Rambla, donem inici oficial a la campanya electoral. Sempre m’ha agradat aquest primer dia. Es respira la il·lusió de la gent, de totes les forces polítiques, i m’agrada pensar que el bon clima que sol haver-hi, es mantindrà durant els següents quinze dies que ens esperen.

L’experiència em diu però que una cosa són els desitjos i altra la realitat. En fi, siguem positius, tots en sortirem guanyant i els ciutadans ens ho agrairan. No hi ha res més patètic que els polítics que aspiren a governar la ciutat, s’emboliquin en disputes absurdes de dubtosa utilitat.

La gent d’IxM està molt contenta amb el nostre cartell. És el més trencador de tots, em diuen. Tenen raó. Independents per Mollet (IxM) sempre hem anat pel davant en aquests temes, i això sense necessitar contractar cap empresa externa, ni gabinet de disseny.

Potser serà per això, perquè la modèstia de recursos ens fa ser més creatius que la resta. Sigui pel que sigui, el nostre cartell ha sortit com nosaltres volíem: “fuig de l’estereotip habitual, monopolitzat per la figura del candidat i presenta una imatge col·lectiva, centrada en el conjunt de persones que conformen la candidatura d’Independents per Mollet (IxM)”. Combina l’eslògan que ja venim utilitzant IxM durant els darrers dos mesos de precampanya, “Per canviar les coses” amb el principal “Estem preparats”, que vol expressar el procés de maduració que ha seguit la nostra formació després d’aquests quatre anys de treball a peu de carrer, segueix en la línia atrevida que ve marcant el treball d’IxM i manté els colors de Mollet, el roig i el blanc que són també els de la formació, com a eixos fonamentals.

Independents per Mollet (IxM)
, ha tornat a demostrar-se una força avançada, perquè el canvi comença també en detalls petits com aquest. De fet, es tracta de l’únic dels visibles a als nostres carrers que inclou la imatge de la ciutat i que és innovador, perquè és la primera vegada que un cartell electoral inclou una part important del programa, com a mitjà per acostar als ciutadans algunes de les nostres propostes més significatives.

La cosa ja rutlla. Estem en marxa. Només ens queda esperar per part de tothom una bona campanya. Que cadascú defensi els seus principis i propostes, respectant als que no pensem com ells. Els ciutadans són a la fi els que hauran d’expressar la seva opinió. I Mollet guanyarà si tot plegat ho fem de forma civilitzada. Tant de bo així sigui !

Jesús M. Carrasco.
Candidat a l'Alcaldia
Independents per Mollet (IxM)

http://jesusmcarrasco.blogspot.com


  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 26

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics