23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 15/01/2007          Tema: Campanya Gossera 
Crònica de la concentració a Mollet per la reobertura
del Centre d'Acollida d'Aimals Domèstics del Vallès Oriental


Independents per Mollet (IxM) ha portat a terme avui, amb la participació d’un centenar de persones, i amb el suport de l’Associació Vallès Natura, una concentració  a Mollet, per a reclamar la reobertura del Centre d’Acollida d’Animals de Domèstics (CAAC) de la comarca. Al llarg del migdia s’han recollit a més, prop de dos centenars de signatures de suport.
 
Els independents molletans, han recordat que el CAAC, inaugurat fa poc més de dos anys, va ser clausurat ara fa sis mesos per decisió dels responsables polítics del Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb l’excusa fictícia d’unes presumptes obres urgents, que han demostrat ser només una cortina de fum. Aquest centre, va costar més de cent milions de les antigues pessetes i com a única instal·lació pública d’aquest tipus existent a la comarca, donava servei a 31 municipis. La seva posada en marxa, va suposar a més, de manera col·lateral, el tancament de la protectora que l’Associació Vallès Natura, mantenia a Mollet del Vallès.
 
El president d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha assenyalat que “ja ningú es creu les excuses del Consell Comarcal, perquè no ha complert cap dels seus compromisos i no té credibilitat”, i ha alertat que “ els gossos no voten, però els seus amos sí, i no oblidarem fàcilment, el que  estan fent “, perquè “el tancament d’aquest gossera, sense motius de pes, ha posat i segueix posant encara en perill la vida de molts animals i diu molt sobre la poca importància que donen els responsables del Consell Comarcal i els alcaldes de la comarca, a la defensa dels drets dels animals.”
 
Carrasco, ha denunciat  també a l’acte d’avui que  “com més temps romangui el centre tancat, més animals pagaran les conseqüències amb la seva vida, sense tenir accés a l’adopció, morint atropellats, de gana o de tristor, o sacrificats en centres privats acollits a la moratòria d’un any, -que alguns semblen ignorar- que recull la modificació de la llei que ha entrat en vigor enguany”.
 
Independents per Mollet (IxM) ha valorat molt positivament l’acte d’avui, i ha fet una crida als assistents a “denunciar el greu error que suposa el mantenir tancada la gossera comarcal sense motius de pes que ho justifiquin i  reclamar la seva reobertura urgent per a donar acolliment a tots els animals que són abandonats al Vallès Oriental”.

  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 23

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics