23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia 18/02/2009       Tema: Millorant  Mollet
L'Escola de Policia tindrà senyalització a la C-17
tal i com reclamava IxM

Independents per Mollet (IxM) va reclamar ara fa uns mesos a la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) del Govern de la Generalitat de Catalunya la instal·lació de rètols senyalitzadors dels accessos de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, al centre des de la carretera C-17.

Els independents molletans, van recordar que la C-17 havia renovat gran part dels seus elements de senyalització en els darrers mesos, però que l’Escola de Policia de Catalunya, ara “Institut de Seguretat Pública de Catalunya”, un centre que enguany acull més de 16.000 alumnes, entre la formació bàsica de mossos d’esquadra, policia local, bombers i tècnics penitenciaris, les especialitzacions i els cursos de promoció, continuava sense cap mena de senyalització dels seus accessos, tant en sentit Mollet, com en sentit Granollers.

Per aquest motiu, Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM) va posar en coneixement de la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP), aquesta mancança denunciada reiteradament per IxM als darrers anys,  instant a que es procedís a “dotar aquestes instal·lacions de la senyalització pertinent, per tal que els usuaris que s’hi adrecen diàriament deixin de patir les molèsties actuals per l’ inexistència d’indicacions”.

Carrasco, ha explicat avui que després de les gestions fetes per IxM, la Conselleria de Política Territorial, que ha agraït l’ interès per aquesta qüestió, ha respost indicant que “ja s’han iniciat els tràmits del permís d’instal·lació de la nova senyalització que s’adaptarà tant als criteris de la normativa actualment vigent, com a les indicacions del mateix  Institut de Seguretat Pública de Catalunya i de l’execució de la qual es farà càrrec l’empresa GRUPISA, especialitzada en aquest tipus d’actuacions”.

El responsable dels independents molletans, ha celebrat la resposta de la Conselleria de PTOP “perquè ajudarà a posar al mapa aquestes instal·lacions públiques i  evitarà moltes molèsties a les moltes persones que s’ hi acosten diàriament”.

Independents per Mollet (IxM) farà un seguiment d’aquesta qüestió per tal de garantir que es porta a terme de manera correcta i eficient l’actuació reclamada.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics