23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 18/10/2007         Tema: Defensant els teus Drets
 Independents denuncia l'estafa de " Cronopack" 

Independents per Mollet
(IxM) ha denunciat avui, l’aparició d’un nou cas de publicitat fraudulenta a la ciutat, vinculat a les empreses “Promoteam” i “ Data Integral Action S.L” i a un sistema de venda sota pressió, com el que utilitzen empreses que ignoren els drets dels consumidors per la comercialització de “multipropietats”.

Els
independents molletans han alertat que estan arribant a milers de llars molletanes, avisos de recollida de premis, emesos per aquesta empresa, entre els que es prometen: “una pantalla plana LCD i una càmera digital”, que imiten sospitosament, l’albarà d’una empresa de missatgeria urgent inexistent, que es fa dir  “Cronopack”, amb el  text, “ Nos consta llegada de un envío remitido sin cargo alguno para usted. Para retirar su paquete / bulto debe llamar al telèfono abajo reflejado –902 518 999-.”  

Jesús M. Carrasco, cap de llista d’Independents per Mollet (IxM) i ex-regidor de consum de la ciutat, ha denunciat que “estem davant d’un nou cas d’estafa als consumidors, promogut per empreses que ja tenen antecedents per males pràctiques, que pot a afectar a milers de ciutadans, als quals s’està fent arribar un document manipulat, amb la clara intenció de confondre’ls i enganyar-los, fent-los creure que rebran uns premis, sense cap mena de compromís, quan tot això és absolutament fals”.

Carrasco,
ha alertat que segons ha pogut comprovar IxM, el que pretén aquesta pràctica fraudulenta, que s’ha estès per diferents zones de l’Estat i ara també per Catalunya, és en primer lloc, “obtenir sota l’excusa  de respondre un qüestionari per optar al premi, multitud de dades personals, ingressos, propietats, etc, que després seran venudes a empreses de marketing directe”, i en segon lloc “fer passar als candidats amb més recursos, per una sessió intensiva de venda agressiva sota pressió, pel tancament d’una transacció, sense temps per l’adequada reflexió, ocultant la transcendència real del negoci”.

El cap de llista d’Independents x Mollet (IxM) ha denunciat que aquest sistema “no respecta els drets dels consumidors”, ja que “no s’indica en cap moment, quin és el producte que es promociona, ni els preus, ni les condicions” i la poca informació que s’ofereix a la revers de l’imprès, “es presenta deliberadament, de manera il·legible per la majoria de les persones, tant pel color com pel tamany del text presentat”.

Independents per Mollet (IxM) que ha recordat que als darrers anys ha denunciat casos similars a aquest a la ciutat, ha reclamat “la intervenció de l’Agència Catalana del Consum- a la qual ha fet arribar aquesta denúncia-, perquè identifiqui, obri un expedient sancionador a l’empresa implicada i aturi la propagació d’aquesta estafa” i ha instat a l’Ajuntament de la ciutat, “a personar-se com a part acusadora en aquest expedient, per defensar els drets dels seus ciutadans i deixar clar que la ciutat no pot ser mai més terreny adobat per aquest tipus de fraus”. 

 
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 26

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics