23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 19/11/2007         Tema: Millorant Mollet
 Independents denuncia els tres anys
de paralització de la inclusió de Gallecs
al Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN)Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui la “nul·la diligència” del Govern de la Generalitat  per a donar compliment al seu compromís d’incloure l’espai rural de Gallecs al Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN).

Els independents molletans, han recordat que després de l’aprovació del Pla Director de Gallecs, per part del Govern de la Generalitat a l’octubre del 2004, la Conselleria de Medi Ambient i Habitatgees va comprometre a tramitar la inclusió al PEIN, d’aquestes més de 700 hectàrees compartides entre els municipis de Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau Solità i Plegamans, Lliçà de Vall, Polinyà i Montcada ”, per acabar amb prop de 40 anys d’amenaces urbanístiques.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM) i ex-regidor de Medi Ambient de la ciutat, ha denunciat que “ja s’han complert tres anys d’això i el més calent és a l’aigüera, perquè la protecció de Gallecs continua en estat precari, pendent de la solució definitiva per la que tant s’ha lluitat des dels col·lectius, socials, veïnals, ambientals i polítics del territori: la seva inclusió al Pla d’Espais d’Interès Natural ( PEIN).


Carrasco,
ha qualificat “d’injustificable” la paralització durant més de tres anys d’aquest tema i ha recordat que la protecció definitiva de Gallecs, amb la inclusió al PEIN, “és una qüestió prioritària sobre la que existia un consens pràcticament total”.

El cap de llista d’IxM, ha culpabilitzat d’aquesta paràlisi a les formacions polítiques del tripartit, “que un cop instal·lades al poder semblen haver oblidat els seus compromisos electorals”, a les Conselleries de Medi Ambient i Habitatge i de Política Territorial, “a les quals els sobra mandra i els hi falta eficàcia i voluntat política, per tancar aquest contenciós històric” i a alguns ajuntaments de zona, “que van córrer per a fer-se la foto, però no per fer els deures: modificació dels seus planejaments, etc”.


Independents per Mollet
(IxM) ha emplaçat als responsables del Govern català, “a tancar i fer pública la inclusió dels terrenys de Gallecs al Pla d’Espais d’Interès Natural i a garantir el manteniment dels connectors biològics que garanteixin la viabilitat futura d’aquesta zona, com un dels darrers espais naturals, agrícoles i forestals, exemple del que va ser al seu dia la major part de la plana vallesana”.

PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 26

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics