23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 20/05/2007         Tema: Eleccions Municipals
Independents per Mollet es reivindica
com "la sorpresa" d'aquestes eleccions 

Independents per Mollet (IxM) va celebrar ahir dissabte, davant de prop de tres-centes persones, el seu acte central d’aquesta campanya electoral per a les eleccions municipals del proper diumenge 27 de maig, convertint-se així en l’acte amb més participació que ha celebrat mai la formació independent a la ciutat, des de la seva creació i en un dels més exitosos d'aquesta campanya electoral.

Els independents molletans van portar a terme la seva Festa-Míting a la plaça de Catalunya de Mollet, superant fins i tot el mal temps i la pluja que van fer retardar un xic el seu començament.

 L’acte va ser presentat per David Puigdomènech, nº 3 d’IxM, i va comptar amb les intervencions d’AnnaÏs Garcia i Solé, nº 2 d’IxM, que va reivindicar brillantment, “el paper dels joves a la construcció de la ciutat i la necessitat que els pressupostos municipals reflecteixin amb inversions directes que prop d’un 40% dels molletans són joves” i del cap de llista dels independents, Jesús M. Carrasco, que va recordar “el treball fet per IxM, durant aquests quatre anys de mandat  va reclamar la necessitat de “bastir tant un bon govern, com una bona oposició per a fer avançar la ciutat.”

Carrasco, va criticar que “els prop de 200 milions de les antigues pessetes, que han ingressat els partits de l’Ajuntament durant aquest mandat, no han revertit a Mollet, mentre continuen les mancances pressupostàries en moltes àrees”, va assenyalar que Independents per Mollet serà la sorpresa d’aquestes eleccions ” i va demanar que el proper dia 27més per grans promeses, es voti amb memòria clara de qui ha treballat realment per la ciutat durant aquests darrers quatre anys”.

El cap de llista d’Independents per Mollet (IxM) va concloure finalment, recordant que IxMno caurà en el tòpic d’altres forces i no prometrà la carta als reis habitual”, sinó tan sols, “seguir treballant, de manera quotidiana i amb la mateixa convicció que s’ha fet fins ara, per a millorar el dia a dia de la ciutat”.

L’acte va ser amenitzat amb les actuacions de diferents grups de hip-hop, salsa i batuka, de l’Escola de Ball, Isabel Farrés, amb una gran acollida pel públic assistent.  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 26

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics