23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 21/12/2006             Tema: Millorant Mollet..
Independents per Mollet atorga el Caganer 2006
al Consell Comarcal del Vallès Oriental


Independents per Mollet
(IxM) ha atorgat aquesta setmana el guardó simbòlic del “Caganer del 2006“, personalitzat en la figura més típica dels pessebres catalans, al Consell Comarcal del Vallès Oriental, pel “tancament injustificat del Centre d’Acollida d’Animals de Domèstics (CAAC), de la comarca”.

El Caganer de l’any, és el  premi que l’agrupació dels independents molletans, va instaurar ara fa tres anys, per a distingir aquelles personalitats, empreses o institucions, que s’han destacat al llarg de l’any,  pels seus demèrits i la seva contribució, a mantenir deficiències que afecten els drets i la qualitat de vida dels molletans i el nostre patrimoni cultural, territorial o natural.

L’any 2004, el Caganer va ser atorgat “al manteniment del greuge del peatge de l’autopista C-33, i a l’incompliment de les promeses dels partits polítics catalans de la seva eliminació”, i en la passada edició del 2005, van ser les empreses RENFE i ADIF les que van merèixer el guardó molletà “per les deficiències del transport ferroviari que pateixen els usuaris Mollet”. En aquesta tercera edició, Independents per Mollet (IxM) ha obert per primera vegada el procés d’atorgament del “Caganer de l’any”, a tots els ciutadans de Mollet. En aquest procés s’han recollit prop d’una quarantena de propostes.

Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM), ha explicat que el Consell Comarcal del Vallès Oriental, s’ha fet mereixedor d’aquest guardó, “pel tancament injustificat d’un centre que donava servei a trenta-cinc municipis de la comarca i sobretot, pel reiterat intent d’enganyar descaradament l’opinió pública, donant falses raons d’aquest tancament”.

Carrasco, ha explicat que “sis mesos després del tancament, s’ha demostrat que l’excusa d’unes presumptes obres urgents, que ni s’han fet, ni es preveu fer-les, només era una cortina de fum per amagar les veritables raons del tancament: econòmiques i de mala planificació.

El president dels independents molletans, ha denunciat que la pretensió del Consell de mantenir el centre tancat sis mesos més, “no té cap mena de justificació tècnica, és una greu irresponsabilitat i demostra que als polítics comarcals, els preocupen més les properes eleccions municipals que el respecte a la vida i als drets dels animals abandonats a la comarca”.

Independents per Mollet (IxM), farà arribar el guardó del “Caganer del 2006” a la presidència del Consell  Comarcal, conjuntament amb un escrit que recorda breument, els orígens i diferents interpretacions d’aquesta popular figura del pessebre nadalenc català i reclama la reobertura immediata de la gossera comarcal

 
  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 23

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics