23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia 23/01/2009       Tema: Millorant  Mollet
IxM reclama que els polítics municipals
es retallin els sous per afrontar la crisi

Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui, amb motiu de la celebració de la primera sessió plenària de l’any que tindrà lloc el proper dilluns, que com a mesura per afrontar la crisi econòmica, “es retallin els sous i indemnitzacions que cobren tant els polítics, com els partits del consistori de la ciutat.”

Els independents molletans, han recordat que el 2007, tal i com va denunciar IxM, “el consistori va “autoaprovar-se” un augment de sous de més d’un 37%, mentre que l’augment als treballadors municipals va ser de només un 2%.” i que, sense comptar els augments anuals, les arques municipals hauran de suportar aquest mandat, una llosa de “més de 716 milions de les antigues pessetes, (4.312.640 €) en dotacions als partits. D’aquests, els partits del consistori només per “despeses de funcionament” es repartiran, 278 milions de ptes (1.675.440€): El PSC, 92.755.488 ptes (558.768 €), CiU, ICV-EUiA i PP, 48.198.432 ptes (290.352€) cadascun d’ells, i ERC, 40.772.256 de ptes. Els  13 regidors  a sou de l’Equip de Govern, 394 milions (2.374.400€) i els seus possibles assessors, 43.624.800 ptes.(262.800€).

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM), ha qualificat “d’incoherent”, que l’Ajuntament “imposi nous serveis de pagament, i demani esforços econòmics als ciutadans, mentre predica amb l’exemple contrari engrandint les diferències entre la classe política i la població” i ha assenyalat que “ per salut democràtica, abans que demanar als ciutadans que s’ apretin el cinturó, els primers que han de donar exemple d’austeritat són els polítics de l’ Ajuntament”.

Per a Carrasco, amb aquests sous privilegiats, aplicar només una congelació, seria com burlar-se i dels ciutadans i dels treballadors municipals”, i  ha reclamat per això, que com a mesura de xoc, “aquest 2009, es tornin a aplicar als polítics i partits del consistori, els sous d’abans de l’apujada del 37% del 2007 i s’apliqui sobre aquests únicament l’augment corresponent de l’IPC “.

Independents per Mollet (IxM) ha reclamat també, que per millorar la transparència i la informació als ciutadans, “es creï un registre trimestral de les despeses a càrrec del pressupost municipal, de l’alcalde, els regidors i els càrrecs de confiança, que reculli conceptes com àpats, transports i telefonia mòbil, entre d’altres i que aquest sigui publicat al web municipal i al tauló d’anuncis dels edificis municipals, per a que els ciutadans que vulguin ho puguin consultar”.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics