23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia 25/03/2009       Tema: Millorant Mollet
Els trens amb matèries perilloses
ja no s'esperen a l'estació de Mollet

Independents per Mollet (IxM) ha informat avui que els trens que transporten mercaderies perilloses o altament inflamables, com combustibles i gas, ja no realitzen esperes habituals a les vies de l’estació de  França de Mollet.

Els independents molletans  han recordat que van denunciar aquesta qüestió, ara fa exactament un any, quan van detectar que aquests trens realitzaven esperes a les vies de l’estació de Mollet, quan havia de passar un altre comboi per la mateixa via.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM), va denunciar  aquesta pràctica, que generava alarma entre els veïns de les vivendes properes a l’estació, ”perquè molts dels trens que s’hi aturaven eren formats per multituds de vagons-cisterna dels que fan el transport del gas butà i en cas de fuita o deflagració accidental podrien afectar greument un dels barris més densament poblats de la ciutat”.

Carrasco, va alertar que “aquestes parades de trens amb matèries perilloses, a hores punta del dia o de la tarda, quan molta gent s’espera a les andanes, contradeien les més elementals normes de seguretat”, perquè es feien “sense disposar de l’organització i mitjans necessaris per, en cas d’accident, efectuar les actuacions més urgents per a limitar les conseqüències del mateix, d’acord amb l’article 4 del Reial Decret 387/1996, d’ 1 de març, pel que s’aprova la Directriu Bàsica de planificació de protecció civil davant el risc d’accidents als transports de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril”.

El president d’IxM, ha explicat que després de les denúncies d’IxM, aquests combois “han deixat de realitzar les esperes a les vies de l’estació, seguint les instruccions donades per l’`organ gestor ferroviari de zona i ara se’ls pot veure realitzant l’espera a zones de les vies externes al municipi”.

Independents per Mollet (IxM) continuarà mantenint un seguiment d’aquest tema, “per tal d’evitar que continuïn aquestes parades de trens amb mercaderies perilloses en ple nucli urbà de Mollet, i per a que en cas que siguin tècnica i estrictament imprescindibles, no es facin sense que es disposi un protocol d’actuació i els mitjans humans i materials necessaris per afrontar una possible situació d’emergència”.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics