23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 27/06/2007         Tema: Drets Personals
28 de juny.
Volem la bandera arc-iris a l'Ajutnament !
Independents per Mollet (IxM) ha expressat avui la seva solidaritat amb la celebració, el proper 28 de juny, del Dia Internacional per l’Alliberament de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals.

La cita anual del 28 de juny, commemora la revolta iniciada en “Stonewall”, un bar gai de Nova York, que patia continuades ràzzies policials. Aquell 28 de juny de 1969, clients i treballadors  es van fer forts al local per a defensar el seus drets i respondre l’agressió policial. L’enfrontament es va estendre per tot el Greenwich Village. Aquells fets van sacsejar els principis morals i sexistes de les societats occidentals.


Pels
independents molletans, resulta clar que malgrat els avanços aconseguits, “cal seguir lluitant, perquè hi ha molts drets dels quals aquest col·lectiu no gaudeix, i encara existeixen molts perjudicis i exemples de marginació amb els que cal acabar”.

En aquest sentit, la responsable de drets socials d’Independents per Mollet, (IxM), Mercè Solé, ha recordat que “l’envelliment afecta especialment a la qualitat de vida de les persones  Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals, que sumen a les dificultats que encara pateix aquest col·lectiu, altres específiques de la gent d’edat avançada”.


Solé
, ha reclamat a l’Ajuntament que “impulsi polítiques específiques per aquest col·lectiu”, que passin per “facilitar l’accés d’aquestes persones a unes pensions dignes, promoure polítiques de benestar i oci on es reculli la diversitat de GLT explícitament, normalitzar el seu accés a centres públics residencials i assistencials, sense por de ser rebutjats o rebutjades, i potenciar les relacions intergeneracionals per evitar l’aïllament.”.

Independents per Mollet ( IxM)
ha proposat per aquest motiu, que el proper dia 28 de junyonegi a l’Ajuntament de la ciutat, la bandera amb l’Arc de Sant Martí, com a expressió de solidaritat amb la llarga lluita del col·lectiu de GLBT pel reconeixement dels seus drets”.

Independents x Mollet (IxM), ha fet també una crida a tots els ciutadans, compromesos amb la defensa dels drets socials, per a que participin a la manifestació que la “Coordinadora 28 de juny”, ha convocat pel proper dissabte 30 de juny, sota el lema “Genera’t; construeix-te sense transfòbia” (Discriminació dels transexuals)  a Barcelona.

Decarrèga't el tríptic d'activitats

  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 26

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics