23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 27/12/2006             Tema: Millorant Mollet..
Independents denuncia el mal funcionament
del servei de recollida de residus


Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui el mal funcionament dels serveis de recollida de residus urbans i  de recollida selectiva, en alguns punts de la ciutat.
 
Els independents molletans, han pogut comprovar després de rebre les queixes de diferents ciutadans afectats, que la recollida dels contenidors d’escombraries i de vidre en diversos carrers de la ciutat, és “del tot insuficient”.

En aquest sentit, la responsable de sostenibilitat d’Independents per Mollet (IxM), Marta Garcia, ha denunciat que en alguns punts, com per exemple, el tram del carrer d’Antònia Canet, proper a Rambla Nova, “els contenidors estan plens a vessar i hi ha tal quantitat d’escombraries acumulada fora que fins i tot dificulta el pas dels vianants”, i ha explicat que segons els testimonis recollits per la formació molletana, “aquesta situació, ja fa dies que es repeteix sense que s’hagi actuat al respecte per a solucionar-la”.
 
Marta Garcia, ha recordat que aquest any, l’Ajuntament va efectuar un canvi a la concessió d’aquest servei, “que va suposar un augment substancial del preu de la contracta, -quasi el doble- i la seva repercussió a les butxaques dels ciutadans”, i ha alertat que “l’existència de punts d’acumulació de brossa, com el denunciat, provoca a més d’un perjudici a la imatge pública de la ciutat, nombroses molèsties als veïns de la zona, i  poden arribar a convertir-se, si no es solucionen, en un problema de salut pública”.
 
La responsable de sostenibilitat d’Independents per Mollet (IxM), ha explicat també que els independents, han detectat “deficiències en la recollida de vidre, en punts tan cèntrics com el Carrer Berenguer III, a l’alçada de la Rambla Fivaller, on com il·lustren les imatges adjuntades, es venen trobant gran quantitat d’envasos de vidre fora dels contenidors de recollida selectiva allà instal·lats”.
 
Independents per Mollet (IxM) ha reclamat, per aquest motiu, a l’Equip de Govern municipal, que “solucioni de manera urgent, les deficiències detectades, augmenti el nombre de contenidors als llocs on calgui i programi un reforç d’aquests serveis” i ha alertat que “si no es fa res, durant les properes dates nadalenques, es podria produir una situació de col·lapse, en aquests punts de la ciutat”.
  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 23

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics