23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 29/12/2006             Tema: Campanya Peatge 
El Govern ens penja la llufa.
El peatge de Mollet no es gratuït ni de conya !


Independents per Mollet (IxM) ha manifestat avui el seu rebuig frontal a la nova apujada del preu de la barrera de peatge de Mollet-La Llagosta de la C-33, que demostra” la incapacitat del Govern, per a donar una solució definitiva al greuge històric d’aquest peatge”.
 
Els independents molletans, han recordat que des de l’entrada del govern tripartit –l i II-, el preu de la barrera de Mollet, s’ha incrementat un 20%  i ha alertat que enlloc de congelar el seu preu, aquesta barrera s’incrementarà enguany un 2, 4 % més.

El president d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha qualificat “d’autèntica innocentada als ciutadans”, aquesta nova apujada del preu de la barrera de la C-33 i ha rebutjat el manteniment de la limitació de la gratuïtat, a partir del febrer sense mínims de viatges, només als usuaris habituals que disposin del dispositiu de pagament electrònic, anomenat Via-T, “perquè aquest sistema, al que li escau més el nom de Tele-Atrac, suposa una forma de peatge a l’ombra que paguen els usuaris, amb un cost que va entre 52 i 70 euros anuals,  als quals s’han de sumar els bancaris”.
 
Carrasco, ha recordat que els beneficis d’aquesta barrera, obtinguts per la concessionària i els impostos derivats que han anat a parar a les arques de l’Estat, “han sortit durant les darreres tres dècades, de les butxaques de tots els usuaris que l’han utilitzada, disposessin de Tele-Atrac o no” i ha denunciat que “no es pot acabar amb un greuge històric com el d’aquest peatge, amb un altre de nou, que crea usuaris privilegiats i  usuaris de segona”.
 
El responsable de l’agrupació dels independents molletans ha recordat també amb aquest sistema, que els usuaris habituals de la via que van més enllà de Mollet i que no utilitzen la sortida 1, queden exclosos d’aquesta mesura, “el que provoca que molts  optin per efectuar maniobres d’entrada i sortida a Mollet, per reincorporar-se un altre cop a l’autopista, afectant el trànsit intern del municipi, sobre tot a les hores punta del matí i del vespre”.
 
Independents per Mollet (IxM), han anunciat que mantindran activa la seva campanya reivindicativa, realitzant accions informatives i de protesta, “fins que no s’hi arribi a un nou acord que concreti la gratuïtat d’aquesta barrera per a tots els usuaris o la construcció d’una sortida diferenciada sense peatge”.
  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 23

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics