23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 0402//2011              Tema: Opinió
Una alternativa per Mollet


Arriba el final del mandat a Mollet i el consistori s’ha guanyat moltes carabasses. L’Equip de Govern, amb majoria absoluta socialista i una presència testimonial de CiU, viu de la inèrcia d’anys passats i mostra l’esgotament del seu projecte. Suspenen perquè ens han portat massa males noticies. La seva total sordera davant les reivindicacions de 8.000 ciutadans, contra l’eliminació de l’aparcament gratuït del Pla de les Pruneres, un deute municipal oficialment declarat, de més de 32 milions d’euros, l’apujada del sou dels polítics d’un 35%, l’augment excessiu d’impostos i  taxes, un urbanisme malgastador, costós i d’aparador, un comerç local en recessió, una autèntica “fuga” de tècnics municipals, etc, mostren PSC i CiU no han fet bé els deures i necessiten millorar.

Lamentablement l’oposició també suspèn. Tenim una oposició feble, que no compleix com caldria amb el paper important que té, desdibuixada i insolidària. Pensant en el futur de Mollet, cal que ERC, ICV i EUiA reflexionin i facin balanç. Cal que valorin si l’aspiració de ser la crossa dels socialistes, és la millor aportació que alguns poden fer a la ciutat, o si ha arribat ja l’hora d’oferir als molletans una alternativa que revitalitzi la ciutat i la faci afrontar el futur amb esperança. Una alternativa que cal fer néixer des de la base. No des del joc de cadires, sinó des del treball quotidià. A Mollet hi ha les energies suficients per a obrir una nova etapa i caldrà tard o d’hora, que alguns comencin a pensar més en Mollet que en sí mateixos.

Independents per Mollet (IxM) també hem aprés lliçons, amb encerts i desencerts ens hem enrobustit, hem arrelat com un nou espai d’esquerra alternativa municipal i tot i les dificultats de treballar des de fora de l’Ajuntament, hem fet molta feina. Per això seguirem treballant des de l’oposició crítica i activa que la ciutat necessita. Els socialistes no governaran sempre aquesta ciutat i  Mollet necessita, ni que sigui perquè els qui manen es posin les piles, que la ciutat disposi d’una alternativa d’esquerres plural, amb energia i amb possibilitats de ser majoritària a mig termini. Ara és l’hora molletans!

Jesús M. Carrasco
Independents per Mollet (IxM)PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 35

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics