23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !AgraïmentsQuè és Independents per Mollet ( IxM)  ?Independents per Mollet (IxM)
  neix de la il·lusió, el compromís i el bagatge polític i cultural dels homes i les dones que hem confluït en la creació d’aquest nou espai de renovació per a Mollet, per fer possible un canal lliure de participació dels ciutadans en la vida política i social de la nostra ciutat.

IxM és un projecte il.lusionant, que agrupa persones independents que provenen de diferents àmbits, d’associacionisme cívic, veïnal, sindical, pacifista, ecologista, feminista, solidari, de lleure, que té com a objectiu incorporar el seu treball, experiència, els valors, les polítiques progressistes i una forta convicció per la defensa dels nostres drets i llibertats com a poble, a l’àmbit local municipal, que vol superar les limitacions de la situació actual de la ciutat  i esdevenir una nova manera de fer política local.

Som Gent per Mollet. Volem transformar la nostra ciutat a partir dels valors de la justícia social, la solidaritat, la igualtat d’oportunitats, les llibertats, la pau, els drets nacionals, l’emancipació i la sostenibilitat ambiental. 

Apostem per la tolerància, com valor fonamental de la convivència democràtica i volem un Mollet tolerant. On les confrontacions siguin les de les idees, on el pluralisme i la convivència siguin l’eix del desenvolupament democràtic per plantejar objectius comuns. 

Som gent independent, amb un projecte de transformació i de progrés per a Mollet, que es compromet a treballar a peu de carrer i començant per les coses més quotidianes, a defensar els drets de tots els ciutadans i del seu benestar, a promoure actuacions encaminades a afavorir l’accés a la salut, a l’habitatge, a la formació, a la cultura, al lleure i a d’altres necessitats bàsiques, el respecte amb l’entorn i l’equilibri amb el medi ambient, a defensar la igualtat dels drets entre les persones i s’oposa a les discriminacions per raó de naixement, raça, sexe, creença, opinió o qualsevol altra condició personal o social.

IxM som gent independent, mai indiferent. Volem ser un espai de trobada que pugui acollir al marge d’afinitats partidistes, totes aquelles persones interessades a participar en la millora de Mollet.

Entenem que la vida política local, sobre tot la de Mollet, es basa en paràmetres que difícilment poden encaixar en els partits clàssics, que sovint acaben sent mers gerents del sistema, tot invertint el temps que haurien de dedicar a reciclar-se, a conspirar per retenir els privilegis o incrementar-los encara més. 

Entenem que si els partits polítics tradicionals són necessaris, no sempre són suficients, que   la participació directa en la vida política local no ha de produir-se necessàriament a través d’un partit polític clàssic i que a Mollet ens cal un espai independent que no depengui d’interessos de fora.  

Som el futur perquè som singulars, perquè tenim la capacitat de decidir a Mollet per a tots els molletans, tots els que hi vivim, estimem i formem la nostra ciutat. Apostem pel diàleg entès com a exercici de comprensió i no d’imposició, per fer el Mollet de demà, compartint opinions, cercant solucions, debatent propostes. 

Fem que Mollet rutlli ! 

Més que grans projectes volem una ciutat que funcioni. Que garanteixi l'atenció a les qüestions del dia a dia, al manteniment dels espais públics i dels serveis. Defensem un creixement urbanístic racional i sostenible per a millorar les condicions de vida del conjunt de la ciutat, una clara política de recuperació i renovació d’espais públics i urbans i la potenciació de l’habitatge públic. 

Treballem per incentivar una política de sostenibilitat que faci compatible el creixement econòmic amb la defensa del medi ambient i els recursos naturals.  

Per  tirar endavant mesures imaginatives en els camps de l’educació, la salut, la promoció de la formació, l’accés a la cultura i en totes aquelles activitats que permetin el desenvolupament dels drets i l’activitat social de tots els molletans.

Per a  reforçar els diferents mecanismes que ens permetin innovar en el camp de la participació ciutadana, consells municipals participatius, consultes populars, millorar la comunicació i la informació entre la població i l’Ajuntament.  I volem un Ajuntament que respongui. El que tindrem quan Independents per Mollet (IxM) siguem presents al proper consistori !

Primer de tot: MOLLET !Això només són uns apunts per a que et facis una idea del que motiva a IxM. Nosaltres preferim el contacte directe persona a persona. Contacta amb nosaltres. Farem petar la xerrada i coneixeràs les persones que han fet d'Independents per Mollet ( IxM), la força política mésa acitva de la ciutat.

  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny