23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 05/11//2010               Tema: MIllorant Mollet
IxM denuncia que el CAD de Granollers
vol sacrificar vint-i-cinc animals


Independents per Mollet (IxM) ha alertat aquesta setmana que el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Companyia (CAD) del Vallès Oriental, ubicat a Granollers, es disposa a sacrificar al menys vint-i-cinc animals en les properes setmanes.

Els independents molletans, han recordat que la normativa vigent, la  Llei 22/2003, de 4 de juliol de protecció dels animals, “prohibeix el sacrifici dels animals als centres d’acollida, si no és per causes estrictament motivades com malalties irrecuperables o problemes greus d’agressivitat”.

El president d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco ha denunciat que aquest sacrifici massiu d’animals, “no es pot de cap manera justificar per les causes esmentades sinó que es tracta d’un problema de gestió interna del centre i és una clara conseqüència de la manca d’interès de les administracions implicades, Consell Comarcal i Ajuntaments adscrits, per a invertir en polítiques efectives d’educació de la ciutadania en la tinença d’animals i de promoció de l’adopció”.

Carrasco, ha denunciat que “tots els intents tant de les entitats protectores, com dels ciutadans interessats en el tema, per aclarir la situació real del centre i les seves perspectives de futur, han xocat constantment amb l’opacitat dels gestors del centre i amb les  maniobres de confusió dels Ajuntaments afectats que es limiten a rentar-se les mans, davant del problema de la seva massificació”.

Pel president d’IxM, la finalització del conveni que l’Ajuntament de Mollet manté amb el CAD de la comarca, el proper mes de desembre, “deixarà als animals provinents de la ciutat allà acollits, en una perillosa situació d’indefensió, atès que si ningú es fa càrrec del seu manteniment, ni són ràpidament adoptats, corren el perill de pagar amb la seva vida, la desídia dels nostres” manaires”.

Independents per Mollet (IxM) ha instat tant als responsables del centre com a totes les administracions afectades a “cercar solucions alternatives al problemes que actualment pateix el CAD de la comarca”, i ha fet al mateix temps una crida a totes les entitats protectores, així com a totes les persones defensores dels drets dels animals, a “participar a les mobilitzacions que la formació convocarà properament per salvar la vida d’aquests animals”.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 33

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics