23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 06/06//2010               Tema: Opinió
La responsabilitat de la desafecció política


Els partits polítics que es troben amb responsabilitats al Govern o a l'oposició sempre es lamenten, un cop passades les eleccions, del baix índex de participació de la ciutadania en aquestes. Malgrat tot, no fan res per a que la situació sigui gaire diferent en futurs comicis.

Els cassos de corrupció que esquitxen a les forces polítiques més votades del nostre país (PSC i CiU), i la crisi econòmica que han de pagar els ciutadans en forma de retallada, dictada des d' Europa i executada pel Govern espanyol, són alguns exemples de molts més motius que expliquen aquesta manca d'interès de la gent envers la vida política.

La societat no s'hi sent representada i se sent estafada. Malgrat tot, els partits "tradicionals" continuen donant mostres de que res no canviarà i seguiran tenint el poder per a fer i desfer allò que més els-hi convingui. Ara que vindran eleccions tots ja preparen la maquinària per a poder ocupar quatre anys més la poltrona però sense la consciència del que realment li demana el poble. Responsabilitat, dignitat, honradesa, treball i humilitat.

A Mollet malauradament també en tenim d'exemples ben clars del que no s'ha fer en política. L'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, té una nòmina superior a la del President del Govern Espanyol, el sr. Jose Luis Rodríguez Zapatero. (Diferència de 20.000 Euros). Si aquest fet ja és prou escandalós, o és més, quan Independents x Mollet denuncia aquesta barbaritat i ell aprofita per sortir a la televisió que paguem tots els ciutadans per a explicar-nos que li sembla horrorós que els jugadors de "la Roja" (Selecció Espanyola de Futbol), guanyin un plus de 600.00 Euros si aconsegueixen el títol del mundial que se celebra aquests dies a Sud-Àfrica. Realment una maniobra digna d'emmarcar.

Per tant, la conclusió a la que arriba la gent és que tots es mouen pels interessos i si un la fa gran, l'altre la farà encara més gran. Senyors polítics un servidor des d'aquestes humils línies us demana, que sigueu honestos, deixeu d'enriquir-vos amb sous d'escàndol que són pagats per tots els ciutadans, que actueu amb responsabilitat i exerciu la vostra feina que és únicament la de representar al poble que us ha escollit i mirar pels seus interessos amb responsabilitat . I si ho feu, potser en un futur no haureu de lamentar la desafecció política i de pas, la manca de credibilitat que patiu.

Àdam López
Independents per Mollet (IxM)
 PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics