23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 07/01/2010                Tema: Opinió
Preparem plegats la nova etapa

Comencem un nou any on tots els éssers volem i intentem cercar la millor manera de començar una nova etapa. Tots són bons propòsits. Renovar-se o morir és el que pensen alguns. L'espècie humana sempre cerca la millor manera d'afrontar nous reptes i noves etapes, una altra cosa és que se’n surti. Malgrat tot, hi ha un col•lectiu de gent que es creu capaç d'anular aquesta capacitat de prosperar o de partir de zero quan un mateix ho creu convenient. Parlo dels partits polítics a l'Ajuntament de Mollet.

La societat molletana no ha de ser menystinguda i els partits polítics amb representació a l'Ajuntament de la ciutat sembla que no s'hi vulguin dedicar a una altra cosa. Que perquè dic això? Sincerament, l'acció  d'aquests n'és una mostra ben clara.

Per citar dos exemples: La ferotge campanya d'oposició veïnal en contra de la construcció al Pla de les Pruneres d'un aparcament de pagament, on es van recollir més de 8000 signatures i es van organitzar diferents protestes en contra, van ser obviades per part de la majoria absoluta que ostenta el PSC i amb el suport incondicional de CiU. Per altra banda, en els darrers pressupostos municipals CAP de les formacions polítiques, ja sigui del Govern o de l'oposició, s'hi va posicionar en contra de l'aprovació malgrat que s’apugin els impostos envers les dades econòmiques d'anys anteriors.

Per tant, amb aquests dos exemples d'una llarga llista de despropòsits similars fan que la gent del carrer, a banda de pagar la crisi que no han provocat i veure com les seves reivindicacions no són escoltades de forma reiterada, opta per "desactivar-se" i sentir-se a la vegada frustrada de manera flagrant. I el que és pitjor, a no sentir-se representats per aquells a qui van votar. Vet aquí el motius de la popularment coneguda "desafecció política". Una situació totalment lamentable si tenim present que som en una democràcia.

Tot i això, sempre hi ha lloc a l'esperança i a la ciutat hi ha un partit polític que, en els exemples abans exposats i en molts d'altres, ha estat al costat de la ciutadania, ja siguin votants seus o d'altres partits, ningú no ho podrà negar i la formació de la que parlo és d'Independents x Mollet (IxM).

Com a membre d'IxM no faig el fàcil i recorrent discurs de les altres formacions de dir "jo sóc el millor". Tothom pot tenir defectes. Tant sols és expressar sentir-me orgullós de formar part d'aquest partit, per ser conseqüent amb tot el que es va aprovar al nostre programa electoral i poder-ho demostrar. Amb fets. També tenir la capacitat imaginativa de poder fer campanyes que molts altres mai podrien haver-se atrevit a desenvolupar i el que és més important, tenir la total llibertat de no dependre de ningú per a dir el que ens doni la gana, amb responsabilitat i humilitat.

Em sento orgullós de la formació que entre uns quants -cada dia més-, tirem endavant. I tinc la calma que tot allò que em fet, ha sigut pel bé de tots els molletans. En major o en menor grau. Així doncs, mentre alguns ens intenten difamar i distorsionar la nostra acció de lluita, nosaltres podem anar amb el cap ben alt i poder dir que som els de l'estrella. Els d'Independents x Mollet.

Àdam López
Independents per Mollet (IxM)


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics