Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 07/11/2012              Tema: Vaga General

IxM crida a la Vaga General del 14N

Independents per Mollet (IxM) ha expressat avui el seu ferm suport a la jornada de vaga general convocada pels sindicats pel proper dimecres 14 de novembre.

Els independents molletans, han recordat que “la reforma laboral aprovada el febrer passat pel Partit Popular i Convergència i Unió, implica la destrucció més salvatge  dels drets dels treballadors que hem viscut fins ara”, i que la proposta de Pressupostos Generals per al 2013 feta pel PP comportarà “més espoli fiscal pel nostre país i més retallades en educació, sanitat, investigació, prestacions socials, drets del treball i drets socials, relegant a la misèria gran part de la població”.

En aquest sentit, Txus Carrasco president d’Independents per Mollet (IxM) i membre de la candidatura de la CUP-AE a les properes eleccions al Parlament, ha recordat que “mentre es malbaraten milers de milions d’euros en rescatar bancs i caixes mal gestionades, als Països Catalans hi ha 3 milions de pobres, 1,3 milions d’aturats i desenes de milers de persones ha estat desnonades per no poder fer front a les hipoteques imposades per aquests bancs”.

Carrasco, ha alertat que “si no ho aturem aquestes retallades injustes que ens imposen els governs del Partit Popular i Convergència i Unió, vindran d’altres mesures que retallaran encara més els nostres drets econòmics, laborals i social, i agreujaran la situació que ja estem patint ”.

Pel portaveu d’IxM, davant d’aquesta situació “l’única alternativa que ens queda als treballadors i treballadores és la mobilització social per forçar els governs de PP i CiU a retirar aquestes mesures regressives i frenar totes les altres que s’anuncien”.

Per aquest motiu, Independents per Mollet (IxM), ha fet una crida a tots els molletans i molletanes a exercir lliurement el seu dret a la vaga i a sumar-se a les diferents mobilitzacions, com les  convocades a Mollet, per a la jornada del proper dimecres dia 14 de novembre.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Altres Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics