23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 09/01//2011              Tema:Opinió
Què passa a  l'Ajuntament de Mollet ?


Independents per Mollet (IxM) venim denunciant als darrers mesos, la fuga de tècnics d’alt grau que pateix el nostre Ajuntament. No és una simple anècdota, estem parlant de més de trenta i de totes les àrees; molts d’ells amb una alta preparació, experiència i coneixement de la ciutat.

La dimissió de qui ha estat durant disset anys, gerent de l’empresa municipal Promosol, Ramon Serrasolses, després que l’Equip de Govern retallés el pressupost de l’empresa en dos milions d’euros, per a dedicar-los a un projecte tan polèmic com sobredimensionat, com el de les Pruneres, és un fet molt significatiu.

Que la persona que ha gestionat a la pràctica, la majoria de les operacions urbanístiques dels  darrers governs municipals socialistes, inclós l’actual, decideixi plegar per discrepàncies amb l’Equip de Govern, és un simptoma molt preocupant. Perquè Serrasolses coneix com ningú els detalls de l’actuació urbanística a la ciutat i sobretot, perquè Serrasolses val tant o més pel que diu, com pel que calla.

L’actual Equip de Govern viu de les rendes de mandats anteriors. Esgotat i sense idees clares, ara ens diu que ja no és l’hora del planejament. La ciutat surt perdent. La passivitat de la majoria de partits actualment representats al consistori davant d’aquest desori, és també molt preocupant. No hi ha governs que durin per sempre i algun dia els socialistes deixaran de governar aquesta ciutat. Potser llavors, moltes de les incògnites que ara planegen sobre alguns dels projectes municipals, s’acabaran desvetllant.

Per aquestes raons i moltes d’altres, cal que al proper mandat hi hagi una veu independent a l’Ajuntament. Els ciutadans tenim dret a saber què està passant i ningú no ens explica. Tenim dret a saber la resposta a les preguntes que ens fem sobre moltes de les actuacions urbanístiques que s’han endegat a la nostra ciutat. Tenim dret a saber quina és la magnitud real del deute milionari que pateix el nostre Ajuntament. Tenim dret a saber perquè els nostres tècnics més qualificats pleguen de l’Ajuntament, per què se senten cremats i sense expectatives i per què s’està descapitalitzant el recurs més important de l’administració local. 

Per això ens cal una força política sense hipoteques ni dependències de cap tipus, compromesa, amb un projecte basat en el coneixement de Mollet i prou lliure i rebel com per encapçalar l’oposició crítica i activa que la ciutat necessita. Aquesta és la raó de ser d’Independents per Mollet (IxM).

Jesús M. Carrasco
Independents per Mollet (IxM)

 PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 35

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics