23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 09/03/2010               Tema: Millorant Mollet
IxM rebutja per "sospitós i innecessari" que ara es dobli
el cost de les obres de les Pruneres


Independents per Mollet (IxM) ha rebutjat taxativament avui la decisió de l’Equip de Govern de l’Ajuntament (PSC-CiU) de doblar el cost previst per a la realització del projecte d’urbanització del Pla de les Pruneres, vinculat a la construcció i privatització d’un pàrquing soterrani de pagament.

Els independents molletans han recordat que el projecte inicial estava pressupostat en 3 milions d’euros, mentre que el que va es va aprovar a la darrera sessió plenària de l’Ajuntament superarà amb escreix els 6 milions, és a dir un 100% d’augment.

Pel president d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, doblar el cost d’aquest projecte suposa un augment tan “sospitós com innecessari”, que “no afavoreix gens la confiança dels ciutadans, que estan veient com apareixen casos de mala gestió dels recursos econòmics de molts ajuntaments, vinculats a milionaris projectes urbanístics, quan  no directament de corrupció”.

“Estem davant del segon capítol de la seva concepció faraònica de ciutat, és com si cada alcalde s’hagués de fer la seva piràmide abans de plegar”, ha denunciat Carrasco, “només que en costos totals la “ piràmide” del “faraó” actual, superarà amb escreix els del polèmic “Parc dels Colors”, que va primar un disseny allunyat de les necessitats dels ciutadans i ha resultat un espai poc reeixit per l’ús social a més d’una sagnia pels seus elevats costos de manteniment”.

El cap de llista dels independents ha alertat també que la maniobra de l’Equip de Govern doblant el cost d’aquest projecte d’urbanització, “a més de presentar massa incògnites que no s’han explicat als ciutadans, resulta del tot injustificable en el marc de crisi econòmica que pateixen els ciutadans, als quals no es fa més que pujar-los els impostos, i és una pressa de pèl que precisament ho defensi un Equip de Govern que té dificultats per pagar als proveïdors i és el setè més endeutat de Catalunya”.

Independents per Mollet (IxM) ha refermat la seva postura “a favor d’avançar en la reurbanització d’aquest espai però amb uns costos ajustats a la realitat de Mollet, dedicant el major espai possible per a ús ciutadà, però mantenint un espai per a encabir les activitats festives, fires, etc que tenen lloc a la ciutat, i reservant una zona adequada per aparcament gratuït al servei dels ciutadans, tal i com van reclamar les 8.000 persones que van donar suport a la recollida de signatures a la campanya que va dur a terme IxM amb aquesta finalitat”


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics