23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 10/03/2010               Tema: Opinió
Can Magarola: un pont que és un perill !


La nova passera que connecta amb el barri de la Casilla de Mollet, ens ha sortit per 1.600.000 euros, uns 265 milions de les pessetes d'abans, per entendre'ns, que encara que vinguin via Madriz, per obra i gràcia de la generositat del senyor Rodríguez, no ens enganyem, són diners sortits de tots els ciutadans, i una part molt especial dels catalanets i catalanetes.

La passera, de disseny molt modernet, encarregada a l'empresa "Mecanotubo", com moltes altres obres de les incloses al pla FEIL, és tan blanca com excessiva en el seu cost, ateses les moltes mancances que pateix la nostra ciutat i que també podien haver-se arreglat, al menys un bon grapadet, amb una part d'aquests diners.

Ja sé que com sempre, hi haurà qui voldrà manipular les meves paraules i dir que estic en contra que es faci un pontet que connecti amb aquest barri. Vagi per endavant doncs, que l'erren del tot. El barri de la Casilla, ha estat sempre un dels més oblidats per l'administració molletana. Un nucli petit, amb pocs veïns, pocs vots a pescar, etc, no devien ser prou atractius pels nostres manaires. Fins i tot a les campanyes electorals, i ho dic amb coneixement de causa, excepte Independents per Mollet (IxM) -precísament perquè sempre ens ha merescut el mateix respecte que la resta de barris-, puc dir que la majoria dels partits de la ciutat ni es dignaven d'acostar-se allà per a enganxar un cartell.

No estic discutint, doncs, la justícia que suposa que per fi es faci un pont en condicions, que eviti als ciutadans que allà hi viuen, haver de transitar pels vorals perillosos de l'entramat de carreteres que els ha encerclat definitivament des de fa anys. El pont calia fer-ho, doncs. El que discuteixo, són els costos i crec que estic en el meu dret d'opinar com es poden administrar de manera eficient els calers públics, de manera que, com es fa a casa de cadascú, arribin per a cobrir de manera digna el màxim número de necessitats. Bé, qui ho vulgui entendre, ja ho haurà fet. Qui no, que s'ho faci mirar.

El fet és que tot això té molt a veure amb la denúncia que venim fent des d'Independents per Mollet (IxM), sobre el perill que suposa la precarietat actual de l'altre pont, el que connecta amb l'enllaç de la C-17 i el polígon de Can Magarola. Al pont en qüestió li manca la preceptiva barana en un dels seus trams. I creieu-me , hi ha un perill real d'estimbar-se. Si encara no ha hagut una desgràcia és simplement perquè l'atzar així ho ha volgut.

Tot i ser un dels ponts més transitats de Mollet, fa molts mesos que està així. L'Ajuntament devia pensar que col.locant un tros de cinta de plàstic ja estava tot fet, però no. L'Equip de Govern del PSC i CiU, sap que està incomplint la normativa de seguretat, que obliga a que en tota obra pública, aquest tipus d'elements estiguin dotats d'una barana de seguretat, d'amplada suficient per a evitar qualsevol accident.

Si l'Ajuntament va acceptar la recepció final d'aquesta obra, de la remodelació de la qual em sembla que es va fer càrrec el Ministerio de Fomento, en el marc dels acords subscrits per la construcció dels enllaços de l'AP7 i la C-17, s'ha de fer responsable de solucionar aquesta qüestió de manera urgent. Temps ha tingut per a fer-ho.

L'actitud passiva dels nostres manaires municipals, fa que les moltes persones que passen cada dia per allà, se la juguin innecessàriament, amb el perill de perdre l'equilibri, caure al buit i a sobre, anar a petar a la C-17, per si encara no s'haguès pres prou mal.

Que el mateix Ajuntament que dedica 1.600.000 euros, 265 milions de pessetes, com dèiem, a fer una passera de disseny uns centenars de metres més endavant, sigui incapaç d'arreglar una qüestió greu com aquesta, diu molt de tipus de manaires que tenim. Des d'Independents per Mollet (IxM) fa molts anys, que cridem l'atenció sobre el fet, que la ciutat es fa primer a partir de les coses petites. I ens n'ocupem més que cap altra formació existent o que hagi existit mai a la ciutat.

Mantenir la precarietat actual del pont de Can Magarola és jugar als daus amb la seguretat dels molletans. Per això, des d'IxM, estem reclamant a l'Ajuntament que acabi d'una vegada amb aquest problema, compleixi la normativa i instal.li la barana de seguretat que falta per no haver de lamentar-nos per cap accident.

Jesús M. Carrasco.
Independents per Mollet (IxM)

 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics