Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 11/05/2011              Tema: Millorant Mollet

IxM denuncia els partits que incompleixen
l'acord de repartiment d'espais electorals


Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui que algunes de les candidatures que es presenten a les properes eleccions municipals a la ciutat, estan incomplint la normativa municipal i l’acord de distribució dels espais destinats a la col.locació de la propaganda electoral, limitada als fanals i plafons assignats a cada formació.

Els independents molletans, han explicat que han pogut constatar que partits com Ciudadanos, PSC i ICV-EUiA, han col·locat plafons amb cartells o banderoles fora dels fanals destinats a l’efecte, que són els que van ser acordats a la reunió municipal.

Adrià Viñas, coordinador de la campanya d’Independents per Mollet (IxM) ha recordat que “tot i que IxM s’ha mostrat molt crític amb aquest acord, que  fa una interpretació molt restrictiva de la llei i menysté a la sisena força municipal, ha intentat complir-lo en tot moment”, per aquest motiu, ha assenyalat que “resulta incomprensible que els partits presents al repartiment i alguns fins i tot dels més afavorits, siguin els que ara l’incompleixin”.

Viñas, ha recordat que l’acord de distribució limita la col·locació de banderoles i plafons als  fanals assenyalats per l’Ajuntament i  ha assenyalat que “aquests partits han col·locat aquests elements fora dels llocs assignats, com per exemple a tanques, a fanals no assignats o ubicats davant o en les proximitats dels col·legis electorals, el que a més està prohibit per la normativa electoral”.

Per aquest motiu, el coordinador de campanya d’IxM ha demanat “l’empara de la Junta Electoral de Zona”, i l’ha denunciat davant l’Ajuntament molletà en funcions instant-lo a explicar quines mesures té previst prendre per a solucionar aquesta qüestió, “perquè si es tracta d’un campi qui pugui, on tothom pot saltar-se normatives i acords, IxM actuarà en conseqüència”.

Adrià Viñas, ha informat també, que IxM ha presentat un recurs davant la Junta Electoral Provincial “perquè s’inclogui als independents al debat programat pel canal públic de televisió Vallès Visió,  o en el seu defecte s’anul·li si no es permet la seva participació en igualtat de condicions a la resta de forces polítiques convidades”.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics