23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 14/02//2011              Tema: Millorant Mollet

Independents per Mollet (IxM):
8 anys de lluita i treball per millorar Mollet

Independents per Mollet (IxM) ha celebrat avui dia 14 de febrer, el seu vuitè aniversari, des de la seva fundació tal dia com avui, de l’any 2003, quan un col·lectiu de persones independents, s’unia en un projecte comú per treballar “des dels valors de l’esquerra alternativa per superar les limitacions de l’actual model de ciutat i  defensar els drets de tots els molletans”.

Mercè Solé, fundadora d’IxM, i membre de la direcció del formació, ha assenyalat que “han estat vuit anys de treball intens”, que han consolidat Independents per Mollet (IxM) i l’han fet madurar com un “partit d’esquerres, municipalista i assembleari, que planta cara i treballa per oferir una alternativa valenta i desacomplexada als partits tradicionals”.

Solé, ha destacat que el millor d’aquests vuit anys, és que IxM han demostrat, que “és una força útil per millorar la ciutat , i que això ho avalen les “més de mil propostes, denúncies, accions, mocions municipals, i proposicions de llei presentades, sobre els temes més diversos, amb especial atenció als problemes més quotidians: sanitat, urbanisme, mobilitat, educació, medi ambient, cultura, identitat, joventut, drets personals, etc, que ens afecten a totes i a tots”.

La membre fundadora de la formació independent, ha assenyalat que “la raó de ser d’IxM és i seguirà sent el nostre treball a peu de carrer”, per això afrontem les properes eleccions municipals “sense urgències i com un repte més”, perquè tenir representació a l’Ajuntament, “no és una finalitat en sí mateixa per nosaltres, sinó una oportunitat més per a seguir treballant per canviar les coses a Mollet i per fer-ho amb més mitjans i en igualtat de condicions que la resta de forces polítiques de la ciutat”.

Independents per Mollet (IxM) que per optimitzar recursos, posposarà les celebracions del seu vuitè aniversari, per fer-les coincidir amb la propera campanya de les eleccions municipals. És molta la feina feta, però el millor encara està per arribar. En aquest vuitè aniversari, en nom d’Independents per Mollet (IxM) a tots vosaltres i a tota la ciutadania de Mollet, Moltes gràcies !
 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 35

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics