23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 14/03//2011              Tema: Millorant Mollet

IxM presenta una moció a l'Ajuntament
contra les retallades als centres d'ensenyament públic


Independents per Mollet (IxM) ha presentat avui al registre de l’Ajuntament una moció per tal que el consistori es posicioni contra els retalls que està aplicant el Govern català als recursos econòmics i humans, que reben els centres d’ensenyament públics tant de la nostra ciutat, com de tota Catalunya.

Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM) i cap de llista a les properes eleccions municipals, ha qualificat aquestes mesures “d’inacceptables”, perquè “comprometen seriosament el funcionament adequat dels centres educatius i no garanteixen els estàndards de qualitat que havia assolit l’educació a Catalunya” i ha posat com a exemple que el Departament d’Ensenyament “ha aplicat aquest 2011, una reducció a les assignacions que reben els centres públics d’ensenyament secundari de la ciutat, en concepte de fons per a les despeses de funcionament comú, que suposen una pèrdua d’entre el 20 i el 30 % del seu pressupost ordinari amb respecte el 2010”.

Carrasco, ha alertat queaquesta reducció de fons, que se suma a d’altres d’anys anteriors de menors quanties, està comprometent seriosament la viabilitat del funcionament normal dels centres educatius, que es veuen amb clares dificultats per a fer front a les despeses de caràcter ordinari, com són els subministraments, la neteja, o les tasques de manteniment”.

El cap de llista d’IxM, ha denunciat també que a més dels retalls econòmics els centres “també s’estan veient afectats per la manca de cobertura de les baixes del personal d’educació infantil en llars d’infants, d’administració i serveis,  d’educació infantil, o d’educació especial i per la reducció d’un 50% de les substitucions del personal funcionari docent”.

Per aquest motiu, la moció presentada per Independents per Mollet (IxM) reclama al Govern català, entre d’altres coses, que “suprimeixi aquests retalls dels fons de funcionament ordinari dels centres d’ensenyament públic, incrementi suficientment les seves assignacions, incorporant l’augment acumulat del cost de la vida i  reactivi la substitució de totes les baixes i la necessària reposició de totes les vacants del personal dels centres d’ensenyament públic”.
 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics