23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 15/01/2010               Tema: Millorant Mollet
IxM alerta que l'Ajuntament encara no ha presentat
  els comptes municipals del 2007 a la Sindicatura


Independents per Mollet (IxM) ha alertat avui del fet que l’Ajuntament de la ciutat, encara no ha presentat els comptes municipals del 2007 a la Sindicatura de Comptes per la seva tramitació, anàlisi i retiment del Compte General, tal i com es pot comprovar a la mateixa web de la Sindicatura que podeu consultar a partir d'aquest enllaç.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM) ha recordat que els consistoris estan obligats a presentar a la Sindicatura de Comptes el tancament dels exercicis anuals abans del 15 d'octubre de l'any següent (és a dir, per als del 2007 tenien temps fins al 15 d'octubre del 2008)”, i ha assenyalat que “la informació de la Sindicatura demostra que l’Ajuntament ha incomplert la seva obligació legal de fer-li arribar tota la documentació referent als comptes municipals de l’exercici del 2007”.

Carrasco, ha assenyalat que en un context actual, marcat per alguns escàndols recents, i per les pressumptes irregularitats en els comptes d’algunes Corporacions, “és indispensable que les ajuntaments extremin els seus esforços per a garantir la transparència i la gestió correcta de les institucions”.

El president d’IxM, ha reclamat per això als responsables de l’Equip de Govern municipal que “expliquin als ciutadans les raons, que no dubtem han de tenir, per les quals dos anys després de finalitzat l’exercici, encara no s’han tramés aquests comptes a la Sindicatura, així com quines mesures s’han prés per resoldre aquesta situació irregular i retre aquesta informació, encara que sigui ja molt fora de plaç”.

Cal tenir en compte que el Codi penal (Llei orgànica 10/1995, de 23 de novembre), en l'article 502, tipifica com a delicte aquelles accions o omissions en què poden incórrer autoritats i funcionaris pel fet d'obstaculitzar les investigacions dels òrgans de control extern, per negar-se a trametre  documentació, expedients o informes que els siguin sol·licitats o dilatar-ne indegudament la tramesa.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics