23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 15/09//2010               Tema: Millorant Mollet
IxM reclama que s'aprofiti com aparcament el solar
contigu al nou hospital mentre no es facin els jutjtats


Independents per Mollet (IxM) ve desplegant a les darreres setmanes una campanya per denunciar la política d’ampliació de les zones blaves que està portant a terme el Govern municipal (PSC-CiU) així com a l’ impacte negatiu que està tenint a punts de la ciutat com els entorns del nou hospital.

Els independents molletans, han recordat que l’Ajuntament no només no ha envoltat tot l’hospital d’una  nova zona blava, sinó que a més, ha reduït el nombre de places d’aparcament existents a la via pública a la ronda dels Pinetons, anul·lant desenes d’elles abans existents, a la vorera oposada a l’hospital, complicant encara més l’accés a les persones que han de fer ús del seu vehicle privat”.

El President d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha denunciat que aquestes mesures de l’Ajuntament “tenen només un afany recaptatori, per esprémer encara més les butxaques dels ciutadans, com si no ho estiguessin ja prou amb la crisi actual”, i ha afegit, que “amb noves zones blaves, l’Equip de Govern “socioconvergent”, està fent, com sempre, creant un nou problema on no n’hi havia cap”.

Carrasco, ha denunciat també que “l’ampliació de les zones blaves als entorns del nou hospital està col·lapsant l’aparcament de sectors importants dels barris de Can Borrell i Santa Rosa, perquè molts treballadors i usuaris del centre sanitari no poden pagar per aparcar a la zona blava o al pàrking soterrani de pagament i opten per estacionar el seu vehicle als carrers del barri”.

Per aquest motiu el president d’IxM, ha reclamat que “mentre s’estudien altres mesures, s’habiliti com a aparcament públic gratuït, el solar contigu a l’hospital, reservat per a uns futurs jutjats, ja que amb l’actual crisi restarà buit durant molts mesos o anys i atès que és un solar públic, sempre és millor que estigui al servei dels ciutadans”.

Carrasco, ha assenyalat que la proposta d’IxM, “seria aplicable en pocs dies, amb un baix cost econòmic, a  l’estil de l’actuació portada a terme a Ca l’Estrada per la Festa Major, i seria de gran servei a la ciutadania, ja que solucionaria, ni que sigui temporalment, un problema greu tant a veïns, com a usuaris i treballadors del nou centre hospitalari”.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 33

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics