23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 16/02//2011              Tema: Millorant Mollet

Volem el Quart Institut a la Vinyota !


Independents per Mollet (IxM) ha reiterat avui la seva reclamació de que el quart institut de Mollet sigui ubicat als terrenys del barri de la Vinyota.

Els independents molletans, surten al pas així de la proposta de l’Ajuntament de la ciutat d’habilitar l’edifici del GIRO, per acollir les activitats d’aquest nou centre educatiu d’ensenyament secundari.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, cap de llista d’Independents per Mollet (IxM) a les properes eleccions municipals ha assenyalat que “s’ha de prioritzar la proximitat i la demanda dels ciutadans” i ha rebutjat la proposta municipal d’ubicar al GIRO el nou institut, “perquè suposaria desplaçar el nou centre a l’altra banda de la ciutat i perquè no reuneix les condicions adequades per atendre un alumnat d’aquestes edats i li manquen moltes de les instal.lacions bàsiques imprescindibles per l’activitat del centre.”

Carrasco, ha defensat la ubicació del nou institut a la zona de la Vinyota “perquè és una reivindicació ciutadana de fa molts anys”, i perquè “és imprescindible per equilibrar territorialment l’oferta de places de secundària a la ciutat i garantir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats de les famílies molletanes”.

El president i cap de llista d’IxM ha denunciat que “la situació actual és només fruit de la pèssima gestió que l’Ajuntament ha fet d’aquest tema, amb massa dubtes i propostes contradictòries”, i ha alertat que “després d’obrir preinscripcions per un nou centre a la Vinyota no es pot enganyar a les famílies dient ara que els seus fills hauran de desplaçar-se a un altre lloc, havent de travessar quasi tota la ciutat”.

Independents per Mollet (IxM) recolzarà totes les iniciatives encaminades a la construcció del nou institut a l’àrea de la Vinyota”, i tot i que “no celebra la necessitat d’instal.lar mòduls” per a poder fer efectiu el començament de les activitats lectives a principis del proper curs, considera que “és la menys dolenta de les alternatives possibles, per garantir l’oferta de places compromeses amb la preinscripció, arran de la situació de desgavell i mala gestió, creada tant per l’anterior govern de la Generalitat com per l’Ajuntament de la ciutat” .

Independents per Mollet (IxM) ha celebrat avui dia 14 de febrer, el seu vuitè aniversari, des de la seva fundació tal dia com avui, de l’any 2003, quan un col·lectiu de persones independents, s’unia en un projecte comú per treballar “des dels valors de l’esquerra alternativa per superar les limitacions de l’actual model de ciutat i  defensar els drets de tots els molletans”.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 35

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics