23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 18/12/2009                 Tema: Premi Caganer 2009
"Canal Mollet TV" guanya el Caganer del 2009
per un any sencer de censura política


Independents per Mollet (IxM) ha atorgat aquesta setmana, coincidint amb la inauguració de la seva nova seu a la ciutat, el guardó simbòlic del “Caganer del 2009“, personalitzat en la figura més típica dels pessebres catalans, a la televisió municipal  “Canal Mollet TV”.

Annaïs Garcia i Solé, número dos d’Independents per Mollet (IxM), ha explicat que “Canal Mollet TV” s’ha fet mereixedor d’aquest guardó, a criteri de l’assemblea de l’agrupació independent, per “bandejar el respecte al pluralisme polític que tot mitjà públic municipal, ha de tenir com a senya d’identitat i menyspreuar el dret que tenen els ciutadans a ser informats de manera objectiva”.

La número dos d’IxM, ha denunciat que “Canal Mollet TV”, està actualment “segrestada” per l’Alcalde de la ciutat, Sr Josep Monràs, al mateix temps, president de l’empresa municipal que gestiona el canal, que tot menyspreuant el criteri periodístic dels professionals que hi treballent, -als quals IxM expressa la seva total solidaritat-, ha convertit la televisió que paguem tots els molletans, en un instrument publicitari al servei del seu Govern autoritari, i una eina de culte a la seva persona”. 

Annaïs Garcia i Solé, ha assenyalat que “la censura política de la que ha estat objecte Independents per Mollet (IxM) durant tot aquest any 2009, durant el qual s’han vetat totes i cada una de les informacions, accions i denúncies que ha generat la nostra formació, no té precedents i és un exemple irrefutable d’aquesta actitud antidemocràtica, que ens transport als anys de la dictadura franquista”.

El Caganer de l’any, és el premi que l’agrupació dels independents molletans, va instaurar ara fa sis anys, per a distingir aquelles “actuacions, personalitats, empreses o institucions, destacades,  pels seus demèrits i la seva contribució, a afectar els drets i la qualitat de vida dels molletans i el nostre patrimoni social, cultural, territorial o natural”.

Independents per Mollet (IxM), farà arribar el guardó del “Caganer del 2009” al consistori municipal molletà, conjuntament amb un escrit que recorda breument, els orígens d’aquesta figura del pessebre català i reclama “l’alliberament “de la televisió pública de Mollet, i el “respecte dels principis deontològics que han de regir la professió periodística”.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 30

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics