Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 19/02/2013             Tema: Mollet

IxM-CUP reclama que l'alcalde deixi de postular-se
  per premis personals amb recursos públics


IxM-CUP ha reclamat avui a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, que deixi de postular-se per premis, com els “Pablo deTarso, als millors governants”, que promou un autoanomenat “Instituto Mexicano de Evaluación” i que presenten indicis més que rellevants de ser un pur frau.

La formació molletana ha sortit al pas així a l’anunci fet públic la setmana passada, de que l’Alcalde havia estat nominat per aquest premis que afirmen estar avalats per la Universitat Pontifícia de Salamanca. Tanmateix, responsables d’aquesta universitat ja han assenyalat que ni hi tenen res a veure, ni tenen notícia de la seva existència i han reclamat que es retiri qualsevol referència a la seva institució.

El portaveu d’IxM-CUP, Txus Carrasco, ha assenyalat que “hi moltes coses que fan tuf a estafa en aquests premis i  no sabem què resulta més incomprensible: que des de Mèxic es convoqui un premi per alcaldes de l’Estat Espanyol, que siguin els mateixos alcaldes els que s’autoproposin, enviant currículums i documentació o que Monràs i altres 400 edils espanyols- alguns d’ells imputats per la justícia-  hagin picat tan fàcilment l’ham d’aquest negoci rodó”.

Carrasco ha denunciat que  Mollet té ara greus problemes per afrontar i en un moment en que tenim l’índex d’atur més alt de la comarca i en que moltes famílies ho estan passant molt malament, l’Ajuntament ha de centrar-se en millorar la ciutat i les condicions de vida dels molletans”.

“Utilitzar recursos públics per propaganda personal no ens sembla un exemple de bona gestió, perquè les hores de personal municipal i els diners de la participació s’han de posar al servei dels molletans i no en campanyes d’imatge del seu alcalde”. ha conclòs el portaveu de l’esquerra independentista  molletana.

IxM-CUP ha reclamat per aquests motius a l’Ajuntament que “retiri la candidatura de l’Alcalde i deixi de comprometre recursos municipals i el mateix nom de la ciutat, en uns premis només organitzats per fer diners aprofitant les ànsies personalistes o de neteja d’imatge d’alguns polítics.”
 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Altres Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics