23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 19/06//2010               Tema: Millorant Mollet
IxM reclama que la bandera Arc-Iris
onegi a l'Ajuntament el 28 de juny

Independents per Mollet ( IxM) ha presentat una iniciativa al registre d’endrada de l’Ajuntament per tal que aquest se sumi a la celebració, el proper 28 de juny, del Dia Internacional per l’Alliberament de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals.

La cita anual del 28 de juny, commemora la revolta iniciada en “Stonewall”, un bar gai de Nova York, que patia continuades ràzzies policials. Aquell 28 de juny de 1969, clients i treballadors  es van fer forts al local per a defensar el seus drets i respondre l’agressió policial. L’enfrontament es va estendre per tot el Greenwich Village. Aquells fets van sacsejar els principis morals i sexistes de les societats occidentals.

En aquest sentit, Mercè Solé, membre de la direcció d’Independents per Mollet, (IxM) i exregidora de la ciutat, ha expressat avui el suport d’IxM, “a la celebració d’aquesta diada i als principis que la motiven” i ha instat a l’Ajuntament molletà a expressar la seva solidaritat “amb tots els gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals de món, que han estat i són encara, menyspreats, perseguits, agredits i fins i tot, condemnats a la pena de mort, per l’únic motiu de la seva orientació sexual o identitat de gènere”. 

Solé, ha explicat que per aquest motiu IxM reclama que el proper dia 28 de juny onegi a l’Ajuntament de la ciutat, o sigui col.locada a la balconada de l’edifici consistorial, la bandera amb l’Arc de Sant Martí, com a expressió de solidaritat amb la llarga lluita del col·lectiu de GLBT pel reconeixement dels seus drets”.

La portaveu dels independents molletans, ha assenyalat que 41 anys, després dels fets de “Stonewall”, “resulta clar que s’han aconseguit alguns avenços, però també que cal seguir lluitant perquè hi ha molts drets dels quals aquest col·lectiu no gaudeix, i encara existeixen molts perjudicis i exemples de marginació amb els que cal acabar” i ha posat com exemple el fet que l’Ajuntament (PSC-CiU) “s’ha negat durant els darrers sis anys, a les reiterades peticions d’IxM, de realitzar un acte senzill i simbòlic, com col.locar la bandera arc-iris a l’Ajuntament, el 28 de juny”.

Independents x Mollet (IxM), ha també una crida a tots els ciutadans, compromesos amb la defensa dels drets socials, per que participin a la manifestació que la “Coordinadora Unitària  28 de juny”, ha convocat pel proper 26 de juny, a Barcelona.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics