Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 20/12/2012              Tema: Mollet

Wert i Rigau " Caganers de l'any 2012"


Independents per Mollet (IxM-CUP) ha atorgat aquesta setmana, el guardó simbòlic del “Caganer de l’any 2012“, personalitzat en la figura més típica dels pessebres catalans, de manera compartida al ministre de Educación, José Ignacio Wert i a la Consellera d’Ensenyament en funcions, Irene Rigau.

Mercè Solé, ex-regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mollet i portaveu d’Independents per Mollet (IxM-CUP), ha explicat que el ministre José Ignacio Wert, s’ha fet mereixedor d’aquest guardó, “per la seva obsessió d’espanyolitzar els infants catalans i per la seva pretensió d’impulsar una llei d’educació que suposa l’eliminació del nostre model d’escola i l’atac frontal més important que ha patit la llengua catalana des de la dictadura”.

Solé, ha recordat que a més, “els atacs de Wert han provocat una reacció d’oposició en bloc del 80% de les forces polítiques representades al Parlament de Catalunya, entre elles la CUP i d’una ampla majoria de la societat civil catalana”.

L’ex-regidora d’ensenyament ha assenyalat d’altra banda que la Consellera Rigau, també s’ha fet mereixedora del premi, “per haver impulsat, sense cap pretensió de diàleg, les retallades més brutals que ha patit l’ensenyament públic català, tant de condicions i drets laborals de les treballadores i treballadors públics d’aquest sector, com de serveis, condicions i recursos econòmics, humans i materials dels centres”.

El Caganer de l’any, és el premi que l’agrupació dels independents molletans, va instaurar ara fa vuit anys, per a distingir aquelles “actuacions, personalitats, empreses o institucions, destacades,  pels seus demèrits i la seva contribució, a afectar els drets i la qualitat de vida dels molletans i el nostre patrimoni social, cultural, territorial o natural”.

En edicions anteriors, el caganer va ser atorgat entre d’altres, al manteniment del greuge del peatge de Mollet-La Llagosta de l’autopista C-33. A les empreses RENFE i ADIF per les deficiències del transport ferroviari.Als responsables del Consell Comarcal, pel tancament del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia del Vallès Oriental, durant mes d’un any. A la disbauxa de les obres d’estretament de la rotonda de Can Pantiquet, a la privatització del subsol del pla de les Pruneres per construir un aparcament de pagament que va comptar amb l’oposició de 8000 ciutadans, o a l’ampliació de les zones blaves de pagament a la ciutat.

Independents per Mollet-CUP, farà arribar el guardó del “Caganer de l’any 2012” a Wert i Rigau  conjuntament amb un escrit que recorda breument els orígens d’aquesta figura del pessebre català.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Altres Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics