23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 21/10/2009                 Tema: Millorant Mollet
IxM reclama que es congelin
els impostos del 2010 per afrontar la crisi


Independents per Mollet (IxM) ha reclamat avui al consistori molletà que de cara al proper 2010, no s`apugin els impostos i es rebaixin substancialment els sous i indemnitzacions que perceben els polítics municipals i els partits representats.

Els independents molletans, han recordat ara que s’acosta el moment d’enllestir la proposta fiscal que hauran de suportar els ciutadans durant el proper any, que “l’Ajuntament va apujar el 2009 la pressió fiscal quasi un 5% de mitjana, molt per sobre del que marcaven els indicadors econòmics com l’IPC, que a Catalunya va ser d’un 1,6%”.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president dIndependents per Mollet (IxM), ha alertat que “qualsevol augment de la pressió fiscal sobre els molletans no farà més que retallar el consum, agreujar la crisi, i fer créixer l’atur, que ja arriba al 18% a la ciutat”  i ha exigit a l’Equip de Govern que “no caigui a la temptació de fer pagar la crisi i el greu endeutament que pateix l’Ajuntament de Mollet, als ciutadans, perquè aquests ja paguen cada dia a les seves carns les conseqüències de la crisi econòmica”.

Carrasco, ha assenyalat que per IxM  l’única mesura acceptable per afrontar la situació actual, és que es congelin els impostos per l’any vinent i es retalli una part dels sous que cobren polítics i partits de les arques municipals, perquè amb aquests sous, aplicar només una congelació, seria com burlar-se dels ciutadans i dels treballadors municipals”, i  ha reclamat per això, que com a mesura per a reduir les despeses, aquest 2010,” es tornin a aplicar als polítics i partits del consistori, els sous d’abans de l’apujada del 37% del 2007 i s’apliqui sobre aquests únicament l’augment corresponent de l’IPC “.

Independents per Mollet (IxM) ha reclamat també, que per millorar la transparència i la informació als ciutadans, “es creï un registre trimestral de les despeses a càrrec del pressupost municipal, de l’alcalde, els regidors i els càrrecs de confiança, que reculli conceptes com àpats, transports i telefonia mòbil, entre d’altres i que aquest sigui publicat al web municipal i al tauló d’anuncis dels edificis municipals, per a que els ciutadans que vulguin ho puguin consultar”.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 30

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics