23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 22/05//2010               Tema: Millorant Mollet
La campanya " Volem la Festa Major
al Parc de Can Mulà" posa molt nerviós a l'Alcalde


Ahir l’alcalde ens va sorprendre amb unes manifestacions al seu programa de ràdio setmanal. Sabieu que l’alcalde té un programa de ràdio, com el “ Allò Presidente “ d’en Chàvez ? El cas és que ahir l’ha va brodar afirmant que la plantada de la Colla de Morats té motivacions polítiques i que Independents per Mollet (IxM) està pressionant perquè la Festa Major sigui un fracàs.

Ja sospitàvem des de fa temps, que aquest alcalde desbarra, però avui s’ha superat. La gent d’IxM, no només volem, sinò que treballem activament perquè la nostra ciutat tingui la Festa Major que es mereix. Hem sigut i som critics amb el model actual perquè creiem que s’ha de millorar. Però afirmar, com ha fet l’alcalde avui que la culpa de tot la té Independents per Mollet (IxM) és voler enganyar la gent. Cosa que tampoc ens és gens nova.

Independents per Mollet (IxM) ha respectat, respecta i respectarà sempre el treball que fan les entitats de la ciutat. De fet, molts membres d'IxM, no hem volgut mai assumir cap mena de responsabilitats a les entitats, precísament per això, per respecte i perquè no es confunguessin els nostres papers. Altres forces polítiques, no poden dir el mateix. Entre elles el partit del senyor alcalde.

Sempre hem valorat el treball que fan i han fet les colles. De fet alguns de nosaltres les vam veure nèixer i vam col.laborar al seu sorgiment, quan l’Ajuntament no en donava un duro per elles. Sempre també ens hem queixat del poc suport que al nostre entendre. rebien de l’Equip de Govern, atès que el seu treball no es correspón amb el suport econòmic i de mitjans que ha rebut la seva il.lusió i esforç continuat per millorar la Festa. I ho seguirem fent. Les colles són prou madures per assumir les decisions que vulguin prendre i si hi ha qui pensa que algú les pot condicionar o manipular, és com diu un company nostre perquè “ piensa el ladrón que todos son de su condición”, dit d’una altra manera, que qui manipula es pensa que tots manipulen. Cagada pastoret.

L’alcalde s’ha de tranquil.litzar i pensar amb més serenor. Si Independents per Mollet (IxM) tinguèssim tant de poder per decidir el que es fa i no es fa la ciutat, per començar, ell fa temps que no seria alcalde. Vinga ja, si és que només li falta acusar-nos de ser els culpables del canvi climàtic !

IxM volem com el qui més, i segurament molt més que molts altres, que s’arribi a un acord satisfactori per millorar la nostra Festa Major. Defensem la que creiem que és la millor opció per fer-ho possible. Per això volem que la Festa torni al Parc de Can Mulà. D’on no hauria d’haver sortit mai. Si ell és tan maldestre com per no adonar-se, és el seu problema. Si veu fantasmes per tot arreu, serà per ell mateix se’ls crea.

Hi ha molta feina a fer i no podem perdre el temps amb foteses. La gent n’està fins els nassos de que l’enganyin i facin servir sempre algú per fer de papus i fer por. La por alimenta als qui manen, perquè la por fa que la gent es quedi a casa i no es mogui. Nosaltres no en tenim de por. Ell ho sap. Potser per això s’inventa històries. Potser hauria de dedicar més temps a dotar la nostra Festa Major del pressupost que es mereix perquè respongui a les il.lusions de tots els molletans. Potser hauria de començar per deixar de gastar-se milers d’euros en contractar pregoners foranis, per fer-se la foto, i acceptar la reclamació que li venim fent des de fa anys: volem pregoners molletans ! I volem que la nostra Festa Major torni al Parc de Can Mulà !


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics