23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 22/11//2010               Tema: MIllorant Mollet
Mollet: 5.235 persones aturades,
1.800 sense cap prestació


Hi ha eleccions catalanes. Toca anar a votar i fer-ho a consciència. Però ara que els polítics de tots colors ens demanen el vot, amb promeses fantàstiques, des d’Independents per Mollet (IxM) no podem deixar de mirar cap a la nostra ciutat.

A Mollet hi ha 5.235 persones aturades, segons les dades del mes d’octubre. D’aquestes, hi ha més de 1.800 que no cobren cap mena de prestació per atur. A Mollet hi ha gana. Mentre els partits oficials es gasten una milionada a les seves campanyes, a Mollet hi ha molta gent que no té com arribar a final de mes. Pensionistes amb pensions de vergonya i a sobre congelades pel govern, pares i mares de família en atur, gent amb edats compromeses per a tornar al mercat de treball, joves que esperen encara la primera ocupació, mileuristes que amb prou feines poden pagar el lloguer.

Sembla que vulguem pintar-ho tot negre, però és el que hi ha. Nosaltres parlem amb la gent, i ens el que ens trobem. Gent desencantada, gent que no anirà a votar. Gent que no decidirà el nou govern, ni la composició del nou Parlament català. Gent sense veu.

No sabem quant costaran les campanyes dels partits oficials a Mollet. No ho expliquen als ciutadans, ni ho han explicat mai. Tant sols Independents per Mollet (IxM) ho ha fet. Però sí que sabem el que s’emporten cada mes de les arques de l’Ajuntament. Per exemple, amb el que cobra el Partit Socialista. 9.957,38 euros nets cada mes, sense comptar els sous dels regidors, es podria posar en marxa el menjador social que venim reclamant des d’IxM i donar de menjar cada dia a les 1.800 persones aturades de Mollet, que no cobren cap prestació, o a les que necessitessin d’aquest servei. s per Mollet (IxM) ha criticat avui la “parsimònia” amb la que actua el consistori molletà a l’hora de retirar els vehicles abandonats que es troben a la via pública.

És la realitat que ens amaguen. La que alguns no volen que veiem.L’Ajuntament deu més de 34 milions d’euros. No té diners, ens diuen. Però això ens apugen els impostos cada any. Però PSC, CiU, ICV-EUiA,ERC i PP, es reparteixen cada mes 29.452,22  euros, sous a banda. Tant se val que mentrestant a Mollet hi hagi gana. Per això ens rebel.lem IxM. Per això ens multa l’Ajuntament i ens vol fer callar. Hi ha una altra manera de fer les coses. IxM no tenim sol.lucions màgiques, però som lliures i no ens rendirem.

Jesús M. Carrasco
Independents per Mollet (IxM)PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 35

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics