23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 24/09//2010               Tema: Millorant Mollet
IxM expressa el seu suport
a la jornada de vaga general del 29-S


Independents per Mollet (IxM) ha expressat avui el seu suport ferm, però crític, a la jornada de vaga general convocada pel proper dimecres 29 de setembre.

Els independents molletans, han alertat que amb les mesures aprovades pel Govern de l’Estat els ciutadans “afrontem un dels moments de més retallades socials i laborals de les darreres dècades”, i  s’han mostrat critics “tant pel paper dels sindicats, passius mentre les dades d’atur es desbordaven, com per la data triada per a la convocatòria de vaga que arriba massa tard, un cop una part important de les retallades ja han estat aprovades”.

En aquest sentit, Adrià Viñas, membre de la direcció d’Independents per Mollet (IxM), ha recordat que IxM porta ja mesos, des de l’anunci del primer paquet de mesures restrictives per part de l’Executiu espanyol,  reclamant la convocatòria d’una aturada general per expressat el rebuig  a les mateixes” i ha alertat que “si no ho aturem, a aquesta reforma laboral, li seguiran la reforma del sistema de pensions, de la negociació col·lectiva i de les prestacions per desocupació”.

Viñas, ha recordat que “els treballadors ja hem començat a patir la rebaixa dels nostre salaris, la congelació de les pensions i el retall de prestacions socials aconseguides després d’anys de reivindicacions” i ha denunciat que “fer pagar la crisi als treballadors abaratin i facilitant encara més l’acomiadament  i obrint la porta a l’incompliment dels convenis per part de la patronal, no farà més que agreujar-la i agreujar la situació que ja estem patint”.

Pel portaveu d’IxM, davant d’aquesta situació “l’única alternativa que ens queda als treballadors i treballadores és la mobilització social per forçar el Govern espanyol a retirar aquestes mesures regressives i frenar totes les altres que s’anuncien, que amenacen en retallar encara més els nostres drets econòmics, laborals i socials”.

Per aquest motiu, Independents per Mollet (IxM), ha fet una crida a tots els molletans i molletanes a exercir lliurement el seu dret a la vaga i a sumar-se a les diferents mobilitzacions, com les  convocades a Mollet, per a la jornada del proper dimecres dia 29 de setembre. 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 33

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics