23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 24/11/2009                 Tema: Millorant Mollet
IxM crida a manifestar-se el dia 30
contra l'apujada d'impostos


Independents per Mollet (IxM) ha anunciat avui la convocatòria d’una concentració-cassolada de protesta contra l’apujada d’impostos que el Govern municipal vol imposar als molletans pel 2010.

L’agrupació dels independents molletans, que ja va anunciar que presentarà aquesta setmana al·legacions a les ordenances fiscals que el consistori molletà va aprovar, de manera provisional, al darrer ple d’octubre, ha fet una crida a tots els ciutadans a “expressar la seva disconformitat contra l’augment de la pressió fiscal pel 2010”, el proper dilluns dia 30 de novembre, a partir de les 7 de la tarda, davant el  nou edifici de l’Ajuntament .

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president dIndependents per Mollet (IxM), ha assenyalat que “ha arribat el moment que els ciutadans sortim al carrer per dir prou, perquè amb la crisi que estem patint, i amb una situació de creixement de l’atur desbocat, amb més d’un 18% a la  nostra ciutat, l’Ajuntament no pot seguir exprimint els molletans, amb nous augments d’impostos”.

Carrasco, ha qualificat de “broma de mal gust” que l’Equip de Govern municipal (PSC-CiU) vulgui “prendre per tontos als ciutadans” qualificant al butlletí municipal “Quatre Cantons” de “contenció” dels impostos el que és “un augment tant descarat com injustificable”, “com la grua, que ha pujat un 20,16% en dos anys, la contribució urbana, ara IBI, un 7,5% i l’aigua i la zona blava, un 29,70% i un 22,47%, respectivament en els darrers tres anys”, i ha recordat que a diferència de Mollet “cada cop són més els municipis de tots els colors polítics, entre d’altres els de les quatre capitals catalanes, que, estan optant per la congelació, o fins i tot per la rebaixa dels impostos per l’any vinent, per fer front a la crisi”.

Independents per Mollet (IxM) defensa com a única mesura acceptable per afrontar la situació actual, és “ que es congelin els impostos per l’any vinent i es retalli una part dels sous que cobren polítics i partits de les arques municipals, perquè amb aquests sous, aplicar només una congelació, seria com burlar-se dels ciutadans i dels treballadors municipals”, i reclama per això, que com a mesura per a reduir les despeses, aquest 2010,” es tornin a aplicar als polítics i partits del consistori, els sous d’abans de l’apujada del 37% del 2007 i s’apliqui sobre aquests únicament el referent de l’IPC “.PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 30

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics