Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 25/10/2011              Tema: Millorant Mollet

Salvem la gossera comarcal !

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, el govern del qual el formen CiU, PSC, ERC, ICV-EUiA i PP, ha anunciat que vol tancar el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Companyia (CAD) ubicat a Granollers. Diu que per raons econòmiques. Fatídicament, la primera temptació dels polítics es sempre fer pagar els plats trencats de la crisi als més febles. I en aquest cas, els més febles i més indefensos són els animals abandonats, que per la seva desgràcia, no voten.

IxM venim denunciant, des de fa anys, que si el CAD peca d’alguna cosa és de ser tan car com insuficient. Però el CAD és l’únic centre d’acollida públic de tota la comarca i tancar-ho seria una irresponsabilitat molt greu, que faria perillar la vida de més de 150 gossos i gats allà acollits i posar en crisi tot el sistema de protecció de la comarca. 

Alguns ajuntaments com el Mollet, van preferir sortir per la porta del darrere i abandonar el centre a la seva sort, en lloc de treballar per trobar solucions. Els fets, però, han acabat per donar la raó a Independents per Mollet (IxM) i ara es evident que les dificultats econòmiques són només una conseqüència de l’error, interessat o no, a l’hora de triar un model de gestió, en concessió a una empresa privada. Els costos de manteniment per animal, que ha fet públics el Consell Comarcal – 8 euros per animal i dia-, no se sostenen per enlloc, sobretot si els comparem amb els d’altres centres similars i poden suposar un indici de mala gestió de recursos públics.

IxM ens oposem al tancament d’aquest Centre d’Acollida i seguim defensant que el CAD és tan viable com imprescindible. Com es pot plantejar tancar-ho si el que cal és obrir-ne un altre, per exemple a Mollet, per acabar amb la seva massificació ? Reiterem que hi ha altres models de gestió més participatius i sostenibles econòmicament i apostem per la cessió de la seva gestió a entitats protectores de la comarca. Abans que res, però, cal que es presenti una auditoria econòmica que ens expliqui als ciutadans en què s’han gastat els més de 250.000 euros que s’hi han destinat anualment. 

La menjadora que ens preocupa no és la del pinso dels animals. Quants animals podríem salvar amb el que s’embutxacaran en sous i assignacions els sis partits que formen part del govern del Consell Comarcal en aquest mandat ? Però no ens enganyem, tampoc els polítics són els únics responsables, al cap i a la fi, els ciutadans els hem posat allà, uns amb el seu vot i altres no anant a votar. La democràcia no és un xec en blanc, però tampoc està exempta de responsabilitats. Diuen que la intel.ligència diferencia els humans de la resta d’espècies animals. Un comença  tenir dubtes, però potser ara tenim una bona oportunitat per demostrar-ho.

Jesús M. Carrasco
Independents per Mollet (IxM)PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics