Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 26/03/2012              Tema: Opinió

El 29-M: Aturem Mollet !

El  proper 29 de març moltes persones anirem a la vaga contra una reforma laboral inútil i injusta, que no soluciona els problemes econòmics i generarà més atur i precarietat. Perquè aquesta reforma laboral, és un autèntic “xanxullo” empresarial. A partir d’ara, tots els acomiadaments seran procedents per norma, es podran fer EROs sense que l’administració els aprovi, l’empresa podrà abaixar -te el sou, desplaçar-te a a una altra localitat, canviar el teu horari i altres condicions a voluntat i fer que una baixa per malaltia sigui motiu d’acomiadament, entre d’altres coses.

Un pas més en una política de retallades als serveis públics i als nostres drets que fa  recaure el pes de la crisi sobre qui menys té, mentre els causants reben milers de milions d’euros en ajudes públiques i mentre a Catalunya seguim condemnats a un etern espoli fiscal.

En aquest context, el naixement de la plataforma Mollet29M, de la que forma part Independents per Mollet (IxM), com a espai unitari de mobilització, ens demostra que podem plantejar alternatives des l’esquerra i que només junts podem vèncer als més poderosos. M’agradaria poder dir el mateix d’altres iniciatives, com la de l’alcalde que ha anunciat que es descomptarà el sou corresponent a aquest dia, però em queda el dubte de si farà el mateix que ha fet amb els descomptes que ha practicat als treballadors municipals per les aturades dels darrers anys, que sembla haver-se gastat, en lloc d’enviar-los a una ONG, com està obligat per conveni.

El proper dijous 29 de març ens afecta a tots. Tant si tenim feina, com si no. Tant si tenim una empresa, com si tenim un negoci, perquè com podrem seguir sent la teva clientela si cada cop tenim menys poder adquisitiu ? Ens cal deixar de treballar un dia, per no deixar de treballar per sempre. Ens cal abaixar per un dia la persiana, per no haver de baixar-la per sempre.

Hem de dir ben alt als nostres governants que aquest no és el camí per sortir de la crisi, que hi ha alternatives sense retallar drets i serveis: amb una fiscalitat progressiva, lluitant contra el frau, amb una reforma financera que garanteixi que el crèdit arriba a famílies i empreses, amb plans per a la reactivació de l’economia i el consum,etc.

El proper 29 de març, pels teus dres, per la teva economia, pel benestar de tots, no obris la persiana, fes vaga. Engegem una esperança, aturem Mollet !

Txus Carrasco
Independents per Mollet (IxM)PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Altres Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics