23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 26/05//2010               Tema: Millorant Mollet
IxM considera un "escàndol" que Monràs
cobri 20.105 € més que Zapatero


Independents per Mollet (IxM) ha denunciat avui que mentre s’imposen retalls econòmics i socials als ciutadans per contenir la crisi, l’Alcalde de Mollet, Josep Monràs, cobra un sou -98289,80 euros anuals-  que supera en 20.105 euros el que cobrarà el President del Govern de l’Estat, José Luis Rodríguez Zapatero a partir de la pròxima nòmina del mes de juny. –78.185,04  euros-

Els independents molletans han recordat que l’Alcalde de la ciutat va renunciar a percebre el sou aprovat pel ple municipal, de 65.000 euros anuals, perquè va optar per cobrar els 98289,80  que li corresponen com a responsable amb dedicació exclusiva de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, i la llei impedeix cobrar dues nòmines de dues administracions públiques, al mateix temps.

El President d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha assenyalat que “si ja abans de la rebaixa del sou del Presidente Zapatero –sou anterior 91.982,40 euros-, anunciada aquesta setmana, era ”indignant” que Monràs cobrés més de 6.307,40 euros que el President del Govern de l’Estat, ara amb la rebaixa aplicada, que cobri 20.105 anuals més és ja totalment  “escandalós”.

Carrasco, ha denunciat que això es produeix “perquè la llei permet que els polítics s’aprovin els sous que ells volen i se’ls apugin a voluntat, sense més restricció que la seva  pròpia vergonya,  i als partits que els sustenten ja els hi va bé perquè en treuen sucosos beneficis pel seu propi finançament”.

El responsable dels independents molletans ha alertat que que fets com aquest  no afavoreixen gens la salut democràtica, sinó que contribueixen a potenciar l’abstencionisme, i engrandir encara més les diferències entre la classe política i la població, perquè és incoherent que s’imposi augment d’impostos, congelacions de pensions i retalls de sous i de serveis als ciutadans, mentre els polítics professionals segueixen cobrant aquests sous desorbitats”.

Independents per Mollet (IxM)  ha reclamat que per acabar amb aquest mal i per posar ordre en aquest desgavell, és regulin per llei les retribucions dels polítics, “perquè és una pressa de pél que un membre d’una Diputació, que ni tan sols ha estat elegit pel poble, sinó col·locat pel seu partit, cobri més que el President del Govern de l’Estat”.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics