23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 28/01/2010               Tema: Millorant Mollet
IxM reclama la reducció
dels sous dels polítics municipalsIndependents per Mollet (IxM) ha celebrat avui la rebaixa d’un 5% de les assignacions que perceben els partits representats al consistori, aprovada en la darrera sessió plenària celebrada aquesta setmana.

Els independents molletans, tot i valorar positivament la mesura, han assenyalat que “és del tot insuficient”, atesa la situació de crisi actual i el greu endeutament que pateix l’Ajuntament de Mollet, i “la càrrega que suposa els prop de 400.000 euros anuals, que sense comptar els sous i només per despeses, seguiran sortin de les arques municipals per anar a parar als comptes dels partits”.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president dIndependents per Mollet (IxM), ha denunciat que aquesta “minsa reducció” perd el seu valor quan veiem que pel que els sous dels polítics de l’Ajuntament han optat per mantenir-los tant igual sense reduir-los ni un cèntim, fins a 5 vegades superiors als de la majoria dels molletans, el que diu molt poc a favor de les seves veritables motivacions” i ha explicat que d’aquesta manera, “la reducció aprovada, només suposarà un estalvi d’uns 1750 euros mensuals- uns 21.000 anuals- per al pressupost municipal”.

Carrasco, ha assenyalat que per IxMl’única mesura acceptable per afrontar la situació actual, és que es retalli una part substancial dels sous i assignacions que cobren polítics i partits de les arques municipals, es tornin a aplicar els sous d’abans de l’apujada del 37% del 2007 i s’apliqui sobre aquests únicament si s’escau, l’augment corresponent de l’IPC “.

Independents per Mollet (IxM) ha reclamat també, que per millorar la transparència i la informació als ciutadans, “es creï un registre trimestral de les despeses a càrrec del pressupost municipal, de l’alcalde, els regidors i els càrrecs de confiança, que reculli conceptes com àpats, transports i telefonia mòbil, entre d’altres i que aquest sigui publicat al web municipal i al tauló d’anuncis dels edificis municipals, per a que els ciutadans que vulguin ho puguin consultar”.


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 31

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics