23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres


100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


 Notícia  introduïda el dia 28/03//2011              Tema: Millorant Mollet

Independents pregunta quant ha costat portar
el final d'una etapa de "la Volta" a Mollet

Independents per Mollet (IxM) ha presentant avui una instància al registre municipal de l’Ajuntament per a que l’Equip de Govern expliqui quin ha estat el cost total de portar el final d’una etapa de “la Volta” Ciclista a Catalunya a la ciutat.

Els independents molletans, han explicat que la seva petició “no va en contra d’aquesta competició, ni d’aquest esport, practicat i estimat per moltíssims molletans”, que mereixen el màxim respecte, sinó que s’emmarca dins de la tasca quotidiana que una força política que treballa per la ciutat, com IxM, fa per controlar l’acció del Govern municipal i garantir el correcte ús dels recursos públics.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president d’IxM i cap de llista de la formació independent a les properes eleccions municipals, ha recordat que l’assignació dels finals d’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, com també les de la resta del calendari en les que participen equips professionals internacionals, “no es fa al.leatòriament, sinó que s’ajusta al pagament d’unes aportacions econòmiques, generalment importants, amb les que l’organització obté una part del seu finançament”.

Carrasco, ha criticat que l’Ajuntament “no hagi informat en primera instància, de quan ha costat a la ciutat aquest esdeveniment, donant una nova mostra de manca de transparència” i ha assenyalat que “els ciutadans tenim dret a saber com i en què s’utiltizen els diners públics de tots els molletans, sobretot en aquests moments, en que l’Ajuntament ha de demanar prestat continuadament, per pagar les nòmines dels treballadors municipals i  en que la crisi estreny durament l’economia dels ciutadans”.

El president d’Independents per Mollet (IxM) ha assenyalat que “una cosa és promocionar la ciutat i fer-ho amb els mitjans que s’ajustin a la realitat financera de la ciutat i l’altra, buscar la foto i promocionar el seu alcalde a dos mesos de les eleccions municipals”. “L’Equip de Govern (PSC-CiU) segueix tractant els molletans com si fossin súbdits en lloc de ciutadans, però els molletans són prou intel·ligents per saber distingir quan es fa una cosa i quan es fa una altra i a més es passa el compte a les arques municipals”. ha conclòs Carrasco. 


PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader


Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 37

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços

Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics