23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


Notícia  introduïda el dia: 1/11/2006             Tema: Drets Personals
  Acció d'Independents per Mollet, per a reclamar
   paperetes electorals amb senyals Braille per als invdents Independents per Mollet (IxM) ha protagonitzat aquest matí, una acció de protesta per a denunciar que “les persones invidents no poden fer ús del seu dret a un sufragi individual, lliure i secret”, perquè ni el Govern de l’Estat, ni els partits majoritaris, no han fet res per a donar compliment a l’acord del Congrés dels Diputats, per tal de procedir a la  modificació de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG), per permetre l’edició i utilització, a les diferents convocatòries electorals, de paperetes amb inscripcions en Braille.

Els independents molletans, han escenificat avui, en una de les meses electorals de Mollet del Vallès, ubicada al CEIP Sant Vicens, amb els ulls coberts amb una bena negra, “com a expressió de solidaritat” i per a mostrar ”la impossibilitat de les persones invidents, de poder triar la papereta que decideixin i votar de manera individual, lliure i secreta, perquè la manca de senyals Braille a les mateixes, els impedeix diferenciar-les i els obliga a dependre d’una tercera persona".

En el marc d’aquesta acció, el president d’Independents per Mollet (IxM), Jesús M. Carrasco, ha exercit el seu dret a vot, amb els ulls embenats, per a denunciar l’oblit que pateix el col·lectiu de persones invidents, “als quals se’ls nega un dret fonamental que tenen tots els electors i se’ls condemna sistemàticament a ser electors de segona”.


Carrasco, que ha demanat que es faci constar a l’acta de la mesa electoral “la seva protesta per la manca de disponibilitat de paperetes adaptades pels invidents”, ha denunciat que ”avui s’ha perdut una oportunitat d’or per a posar en pràctica, ni que fos de manera pilot, aquest nou sistema de votació, frustrant les expectatives del col·lectiu de persones invidents, i de les associacions i entitats que com Independents per Mollet (IxM) han impulsat i donat suport a aquesta reivindicació”.


Aquesta nova acció d’Independents per Mollet (IxM), s’emmarca en la campanya que la formació molletana ve desenvolupant sobre aquesta qüestió durant els darrers tres anys, amb accions informatives, edició de materials, i propostes i iniciatives, com la va aprovar per unanimitat el ple de l’Ajuntament de Mollet, al setembre del 2004, instant el Govern i les Corts espanyoles a modificar la normativa electoral, i la que es va fer arribar a diferents grups parlamentaris del Congrés dels Diputats, per tal de resoldre aquest greuge.
  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 23

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics