23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 1/12/2006                  Tema: Lliures i Rebels
Independents per Mollet (IxM) alliberarà 15 llibres
aquest diumenge  3 de desembre, a diferents punts de la ciutat 
 

Independents per Mollet (IxM) portarà a terme durant el matí d’ aquest proper diumenge, dia 3 de desembre, una nova acció d’alliberament múltiple de llibres, a diferents punts de la ciutat.

Els independents molletans, han recordat que aquesta serà la cinquena acció d’aquestes característiques que es porta a terme, des que van iniciar  la seva campanya de difusió del “bookcrossing”, iniciativa adreçada a donar als llibres que hom ja ha llegit una segona vida i contribuir a fomentar el gust per la lectura d’una manera lúdica i alternativa.

La responsable de cultura d’Independents per Mollet (IxM), Annaïs Garcia i Solé, ha valorat “positivament” l’acollida de la campanya d’IxM, que ha permès l’alliberament fins ara, d’un centenar de llibres a la nostra ciutat, i ha agraït als mitjans de comunicació “la seva important col·laboració per ajudar a difondre-la i a convidar a participar en la “ captura” dels llibres alliberats”.

Annaïs Garcia i Solé, ha explicat que el treball fet per IxM, “ha començat a donar fruits positius, com demostren les donacions de diferents persones, que han aportat els seus llibres, per tal que siguin alliberats a la ciutat”.

La responsable de cultura dels independents molletans ha agraït “la col·laboració desinteressada d’aquests ciutadans” i ha explicat qualsevol ciutadà que vulgui donar els seus llibres per participar en aquesta iniciativa, ”poden contactar amb IxM, a través de l’adreça: independentsmollet@yahoo.es”.

Aquest proper diumenge, els independents alliberaran quinze noves obres entre les que destaquen : “ Dublinesos” de James Joyce, La plaça del diamant” de Mercè Rodoreda, “El Legislador” de Miquel de Palol, “ En la foscor de la nit” de Christine Aventin, “ Quin dia tan bèstia” de Mary Roidgers, o “ El violí d’Auschwitz” de Mª Àngels Anglada. Durant aquesta cinquena jornada de bookcrossing, aquestes obres seran deixades en llibertat principalment a les estacions de ferrocarril, parades de bus i de taxi i bancs, de diferents espais  públics de la ciutat.

Els independents molletans han recordat que les persones que aconsegueixen fer-se amb algun d’aquests exemplars, poden registrar la captura a la web www.bookcrossing.com, anotar comentaris i seguir el camí del llibre un cop l’hagin llegit i tornat a alliberar.
  PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 23

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics