23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia 10/11/2008       Tema: Millorant  Mollet
Continúa la rebel.lió veïnal:
Cassolada contra el pàrking de pagament de les Pruneres


Els ciutadans han tornar a sortir al carrer aquest passat divendres al vespre, a la CASSOLADA convocada per oposar-se a la pretensió municipal de suprimir l’aparcament gratuït del Pla de les Pruneres, per construir-hi un aparcament soterrat de pagament, amb la meitat de les places actualment existents.

Els independents molletans, han valorat positivament, la cassolada de protesta, que s’ha desenvolupat de manera lúdico-festiva i pacífica i sense cap mena d’incident, entre la rambla i el carrer de Barcelona, al centre de la ciutat, i  a la que van participar  prop de  dues-centes persones, que fent sonar pots, cassoles, paelles, plats vells i xiulets, han fet sentir el seu desacord amb un projecte municipal que consideren no respecta el seus drets com a ciutadans i que perjudicarà de manera important el teixit comercial de la ciutat.

Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM) va destacar al seu parlament, que “l’Ajuntament no pot seguir fent com l’estruç, ficant el cap sota l’ala, i tard o d’hora haurà d’escoltar aquest poble que està dient,  “Prou d’actuar d’esquenes al poble ! Salvem el Pla de les Pruneres com aparcament gratuït”.

“Estem aquí perquè ens sentin els que no volen escoltar, els que manen”, ha assenyalat Carrasco. “Ells sabran perquè tenen tan interès en aquestes obres, com per ignorar el clam de milers de ciutadans. Estem aquí per dir-los que no poden privar-nos als ciutadans del nostre dret a poder aparcar a la nostra ciutat, sense donar-nos cap més alternativa, que la de pagar i seguir pagant”.

El cap de llista d’IxM, va reclamar que “es paralitzi aquest projecte perquè Mollet és una ciutat treballadora, amb l’índex més alt d’atur de la comarca i un context de greu crisi econòmica, els treballadors som els que estem pagant un preu més alt per la crisi i no se’ns pot a condemnar a triar entre pagar un aparcament de lloguer de més de 120 euros o deixar de comprar menjar”.

“El projecte de l’ Ajuntament pretén suprimir l’aparcament gratuït, reduir les places, convertir-les de pagament i cobrir-les amb una plaça dura plena de ciment..Els ciutadans volem que s’arregli el Pla de les Pruneres, com a espai polivalent per a tots els ciutadans, per al mercat setmanal, les fires i festes; un espai amb zones verdes i de passeig que mantingui també una part d’aparcament públic i gratuït per a tots els ciutadans i usuaris de la nostra ciutat, perquè hi ha espai per a tot..”, va concloure Carrasco.

Independents per Mollet (IxM) ha informat també que la campanya “Salvem el Pla de les Pruneres com aparcament gratuït”, impulsada conjuntament amb Esquerra Unida i Alternativa  (EUiA) de Mollet, segueix amb bon ritme la recollida de signatures, sent ja prop de 8000 persones les que han expressat el seu suport.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Web en període de proves i més proves.
Molesteu les disculpes !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 29

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics