23
Benvinguts a la plana d'Independents per Mollet ( IxM)
Mollet del Vallès               Lliures i rebels  !   Lluitant per millorar Mollet !                       independentsmollet@yahoo.es

Seccions
Què és IxM ?
Notícies
Campanyes d'IxM
Programa 2007
Documents
Arxiu
IxM a la premsa
Articles
Descàrregues
Contacta amb IxM
Portada

Adhereix-teBookcrossing IxM
Mollé em mata !
El racó dels llibres

100 Arbres Monumentals de Catalunya
Albert Vicens ens suggereix un seguit de sortides seguint la pista dels arbres més impressionants 


Neopàtria
Hèctor Bofill planteja un conflicte polític i militar que fa dels protagonistes botxins i víctimes alhora Víctor Alexandre, denuncia  el  procès d'espanyolització
 que pateix TV3


El Preguntaire

Per què?

-Per què es permet  que la rambla  Pompeu Fabra es  quedi sense
 comerç  i s’ompli  d’ETT’s  i  immobiliàries ?


-
Per què no hi ha  manera que facin les  plataformes  elevades, ben fetes  per no deixar-te els  baixos del cotxe?

-
Per què hi ha mitjans  com "El 9  Nou" o
"Tribuna  Vallesana" que  censuren les  denúncies  d'Independents ?


-
Per què cada cop
 hi
 ha més gent  amb Independents per  Mollet
(IxM) ?


Agraïments
Novetats


  Notícia  introduïda el dia: 12/12/2007         Tema: Millorant  Mollet
 IxM atorga el premi " Caganer de l'any 2007"
al consistori municipal
pel " desastre de la rotonda de Can Pantiquet"


Independents per Mollet (IxM) ha atorgat aquesta setmana, el guardó simbòlic del “Caganer del 2007“, personalitzat en la figura més típica dels pessebres catalans, al que han qualificat com “ el desastre de la rotonda de Can Pantiquet”,  en referència a les obres de remodelació que s’estan duent a terme en aquesta important porta d’entrada i sortida de la ciutat. 

El Caganer de l’any, és el  premi que l’agrupació dels independents molletans, va instaurar ara fa quatre anys, per a distingir aquelles “actuacions, personalitats, empreses o institucions, destacades,  pels seus demèrits i la seva contribució, a afectar els drets i la qualitat de vida dels molletans i el nostre patrimoni cultural, territorial o natural”. 

En edicions anteriors, el caganer va ser atorgat al manteniment del greuge del peatge de Mollet-La Llagosta de l’autopista C-33, i l’incompliment de les promeses dels partits polítics catalans de la seva eliminació. A les empreses RENFE i ADIF per les deficiències del transport ferroviari que pateixen els usuaris Mollet i als responsables del Consell Comarcal, pel tancament del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia del Vallès Oriental, durant mes d’un any, amb la falsa excusa d’unes presumptes obres de manteniment. 

Annaïs Garcia, número dos d’Independents per Mollet (IxM), ha explicat que "enguany s’han rebut  a la bústia electrònica d’IxM, més de cinquanta propostes i suggeriments de possibles candidats al premi, però més del 60 %  d’aquestes expressaven el seu malestar i coincidien en proposar la rotonda de Can Pantiquet pel guardó d’enguany, el que finalment ha estat valorat per IxM."

La número dos d’IxM, ha explicat que el desastre de les obres de la rotonda de Can Pantiquet, s’ha fet mereixedor d’aquest guardó, perquè han convertit, un dels punts d’entrada i sortida del trànsit més importants de la ciutat, “en una mena de cursa d’obstacles, que es col·lapsa en hores punta, amb un excessiu estretament dels vials, amb barreres de formigó, sense cap mena de senyalització, ni il·luminació,  el que comporta un gran perill d’accident pels conductors que hi circulen, especialment de nit”. 

Annaïs Garcia, ha assenyalat que el premi “vol denunciar la mala gestió que s’està fent d’aquestes obres i l’error de l’elecció d’aquest projecte” i ha reclamat pels molletans “el dret de tenir una ciutat amb uns punts d’entrada i sortida, en millors condicions d’imatge i funcionament i que no es converteixin en autèntics embuts, en hores punta, o cada cop que un camió no pot maniobrar pel poc espai que s’ha deixat als vials”. 

Independents per Mollet (IxM), farà arribar el guardó del “Caganer del 2007” al consistori municipal molletà, conjuntament amb un escrit que recorda breument, els orígens d’aquesta figura del pessebre català i reclama la modificació d’aquestes obres per a acabar amb els problemes que s’han constatat.
PASSA'T A LA RESISTÈNCIA !  Vine amb  IxM !

Per veure les publicacions (programes, triptics i documentació impresa)
cal tenir el plug-In d'AcrobatReader

Disseny i producció: RK i ETZI- Disseny


Campanyes


IxM en acció
Baixa't el Butllletí


Butlletí d'IxM nº 26

El blog del CandidatJesús M. Carrasco
La botigueta d'IxMJa tens la samarreta
d'Independentrs ?
Enllaços
Mollet del Vallès
Blog Àdam López
Racó català
Pel dret de decidir
Seleccions CAT
Lliga Anti-colonial
Mitjans 
Partis polítics